Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Vanaf eind juli 2016 zijn onderstaande nieuwe producten van Medik8 beschikbaar!

 

C-Tetra Cream
Vitamine C dagcrème

C-Tetra Cream is een ideale kennismaking met de vitamine C-lijn van Medik8. Deze elegante crème bevat de stabiele vitamine C-technologie zoals bekend in het C-Tetra Serum.

Een 100% stabiele vitamine C dagcrème die de huid beschermt tegen vrije radicalen, terwijl het een gezonde collageen- en elastineproductie behoudt. C-Tetra Cream helpt om een ongelijkmatige teint en huiduitstraling te verbeteren alsmede de huid te beschermen tegen de zichtbare tekenen van vroegtijdige huidveroudering. Het bevat Tetrahexyldecyl ascorbaat, een lipide vorm van L-Ascorbinezuur (vitamine C) in combinatie met vitamine E, die het antioxidant-effect synergetisch versterkt.

C-Tetra Cream is een zijdezachte, snel absorberende, vochtinbrengende crème met natuurlijke citrusextracten die de vermoeide huid energie geven en opfleuren. Een lichte maar toch hydraterende crème met hyaluronzuur die vocht toebrengt en de natuurlijke barrière van de huid ondersteunt.

 • Vitamine C (Tetrahexyldecyl Ascorbate)
  Een krachtig antioxidant die de aanmaak van collageen stimuleert en tevens collageenafbraak remt.
 • Vitamine E
  Een bewezen vetoplosbare antioxidant die de schade door vrije radicalen vermindert.
 • Hyaluronzuur
  Een effectieve bevochtiger die de verbindingen van de intercellulaire matrix ondersteunt.
 • Glycerine
  Ondersteunt de huidbarrièrefunctie en verbetert de huidtextuur.

 

Retinol 1 TR Cream
Vitamine A crème

Het perfecte retinol-product om te beginnen met het bestrijden van de eerste tekenen van huidveroudering. Het bevat 0,1% geavanceerde ingekapselde retinol (vitamine A) in een luxe nachtcrème. De perfecte concentratie voor diegenen die starten met retinol-gebruik.

Retinol 1 TR Cream bevat een geavanceerde inkapselingstechnologie die voorziet in effectieve time-release afgifte. Deze technologie zorgt ervoor dat retinol langzaam wordt afgegeven in de huid om irritatie te verminderen. Tevens zorgt deze technologie voor retinol-stabiliteit om zijn potentie te handhaven.

Een hydraterende nachtcrème met hyaluronzuur en glycerine die de natuurlijke huidbarrière-functie ondersteunen en die zorgdragen voor handhaving van huidhydratatie en elasticiteit.

Het is klinisch bewezen dat retinol (0.1%) de eerste tekenen van huidveroudering bestrijdt, dat het de verschijning van fijne lijntjes en rimpels alsmede een ongelijke huidteint en textuur verbetert. Snel absorberend en geschikt voor alle huidtypen.

 • Retinol
  Stimuleert collageensynthese en huidcelvernieuwing. Vermindert fijne lijntjes en rimpels en verbetert de huidtextuur.
 • Vitamine E
  Een krachtige antioxidant die vrije radicalen bestrijdt. Is tevens een effectieve anti-ageing en bevochtingsingrediënt.
 • Hyaluronzuur
  Trekt vocht in de huid en ondersteunt de huidstructuur door het gehydrateerd en soepel te houden.
 • Glycerine
  Een effectieve bevochtiger die de natuurlijke huidbarrière-functie ondersteunt.

 

Comments


Gerelateerde artikelen