Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Bellabaci introduceert op de Beautyspot Live Edition de Bellabaci SUPER body cup, een BAMBINO facial cup en twee nieuwe ”Genies in a Bottle” Stress No More en Bye Bye Belly Blues.  Kom je het ook ervaren? Stand 04.B026.

Ben je klaar voor de grootste Cup knuffel ooit?

De Bellabaci Super Cup (€41,50) is onze nieuwste grootste cup. Het maakt je gemakkelijker om grotere gebieden te behandelen en nog sneller resultaten te boeken. Behandel spierpijn, cellulite, hoofdpijn, kleine spataderen en meer van dit soort aandoeningen met de geïnnoveerde cupping techniek, die de Oudheid met moderne technieken combineert.

Kus die rimpeltjes vaarwel!

Bellabaci Bamino facial cup (€37,95) – deze cups kunnen gebruikt worden voor specifieke gebieden van het gezicht zoals rondom de ogen en mond. Je stimuleert de fibroblasten waardoor collageen en elastine aangemaakt wordt. Ook vochtwallen worden vermindert. Gebruik ze ook om je lippen voller te maken.

Twee nieuwe Genies:

Bye Bye Belly Blues gellotion (€ 26,00)- Ervaar totale comfort voor je buikstreek met deze natuurlijke en snelle formulering. Helpt bij constipatie, spatische darm, menstruatiepijn, krampen of wat je buiksteek ook kan verstoren. Laat Lavendel. Petitgrain, Eucalyptus en sinaasappelschil olie helpen de kalmte terug te krijgen zodat de spijsvertering verbetert, het helpt ook bij de opname van voedingstoffen en afvalstoffen verwijderd.

Stress No More-gellotion (€26,00)- Herstelt evenwichtige hormonen, verlicht stress, spanningen en emotionele verstoringen, helpt bij vermoeidheid terwijl de “Happy hormonen” (serotonine) worden gestimuleerd om positiviteit en geluk terug te brengen. Verbeter je welzijn met de ingrediënten van Geranium, Patchouli, Lime, Cananga, Jasmijn en Kamille voor een no-stress, laat het los sensatie.

Bellabaci Reinigingshandschoen (€12,95)-breng eerst uw gezichtsreiniging aan en dan maakt u uw gezichtshandsschoen nat en veegt u in één keer uw gezicht schoon. Geschikt voor elke huidtype. Het werkt als een magneet en verwijdert al uw make up resten en reinigt de poriën en oppervlakkig vuil. De handsschoen kan in de wasmachine

Happy Cupping!

Rochelle Melchior

www.bellabaci.nl

PS Bovenstaand zijn adviesverkoopprijzen

 

Comments


Gerelateerde artikelen