Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dermatude Meta Therapy is vorig jaar gestart met een grootse consumentgerichte marketingcampagne. Het doel? Nieuwe klanten voor Dermatude salons werven én de naamsbekendheid onder consumenten vergroten.

 

De campagne startte met een advertentie in LINDA magazine. Daarnaast kwam je Dermatude ook tegen in onder andere Marie Claire, Beau Monde en Nouveau.  “Onze specialistes zijn super enthousiast” vertelt Saskia Kusters, oprichtster van het merk. ‘We zijn een onderzoek gestart naar de voorlopige campagneresultaten onder Dermatude specialistes. Velen hebben nieuwe klanten mogen verwelkomen in hun salon. En dat is toch waar je het voor doet!’

 

Mega effectief
De marketingcampagne focust op de consument: de uiteindelijke doelgroep van de Dermatude Meta Therapy behandelingen. ‘Door hen aan te spreken, stimuleren we de vraag bij de Dermatude Meta Therapy salons. Het zogeheten “pull’-effect”: legt marketing manager Karin van Mensvoort uit. “Of een instituut nu in hartje Amsterdam, in de Achterhoek of in Zuid Limburg gevestigd is, allen hebben profijt van de door het hoofdkantoor ingezette campagne.” Ook hier is het resultaat van de consumenten campagne merkbaar. En niet alleen aan het verhoogde aantal website bezoekers. Saskia: “We ontvangen dagelijks telefoontjes en e-mails van consumenten die een behandeling willen boeken. Deze verwijzen wij dan door naar een Meta Therapy specialiste bij hen in de buurt.”

Om het effect te versterken heeft ieder Dermatude instituut vóór aanvang van de campagne een kant-en-klaar marketingpakket ontvangen. Dit pakket bevat marketingtools waarmee op lokaal niveau ingespeeld kan worden op de landelijke campagne. Saskia: “Wij stellen ons op als zakenpartner van onze klanten, niet enkel als leverancier. De consumentencampagne van dit voorjaar is daar een voorbeeld van, maar ook de diversiteit in trainingen zodat onze klanten continue up-to-date blijven.”

 

Tussen beauty en chirurgie
Dermatude Meta Therapy is verkrijgbaar in 34 landen wereldwijd. Het anti-aging concept vult de ruimte tussen beauty behandeling en cosmetische chirurgie. ‘Na 1 behandeling merk je al resultaat en in kuurverband zijn de resultaten ongekend.’ vertelt Saskia. ‘Toonaangevende instituten en dermatologen uit de gehele wereld beschouwen Meta Therapy als effectief en veilig. Door de gepatenteerde behandelmodule is het een veilige behandeling en blijft de opperhuid intact, in tegenstelling tot veel huidverjongingstechnieken. De hersteltijd na Dermatude Meta Therapy is nihil wat uiteraard een groot voordeel is voor de klant.’

Dermatude Meta Therapy is een 100% natuurlijk anti-ageing concept voor huidverjonging en huidverbetering van binnenuit. De mechanische Meta Therapy behandelingen stimuleren de collageen en elastine productie in de huid, waardoor huidverjonging van binnenuit wordt gerealiseerd. Dit is een 100% natuurlijk proces. De inzet van fillers, injectables of botox wordt dankzij Dermatude Meta Therapy overbodig.

 

Wil je meer weten over Dermatude Meta Therapy en de mogelijkheden in jouw salon? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen