Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Voor de verkiezing van voorzitter van ANBOS hebben kernleden een nieuwe kandidaat voorgesteld: Gea de Haan, gediplomeerd schoonheidsspecialiste en eigenaar van een salon in Heerhugowaard. Tijdens de Algemene Ledenvergadering van de brancheorganisatie die op 6 juni in Bunnik wordt gehouden, kunnen kernleden hun stem uitbrengen op de huidige voorzitter, Kees Hoogendijk, of deze nieuwe vrouwelijke kandidaat.

Een aantal kernleden maakt zich zorgen over de toekomst van de schoonheidsspecialist en de rol van ANBOS daarin. Zij willen een branchevereniging die met haar tijd mee gaat, die het vak van schoonheidsspecialist beter op de kaart zet en waar leden trots op zijn dat ze er deel van uitmaken. Om die reden hebben kernleden Gea de Haan gevraagd om zich kandidaat te stellen voor het voorzitterschap. Samen met de leden, het bestuur en de medewerkers van ANBOS achten wij haar in staat om ANBOS klaar te maken voor de toekomst

Gea de Haan: “Ik voel me vereerd en wil me graag inzetten om de brancheorganisatie krachtiger, moderner en interactiever te maken. Vooral het contact met de leden vind ik heel belangrijk, ik wil graag horen wat zij van de brancheorganisatie verwachten. Ook vind ik het belangrijk dat we in gesprek blijven met andere organisaties in onze branche.”

De Haan is voorstander van een goed erkend vakdiploma schoonheidsverzorging. Vakinhoudelijk moet er gekeken worden naar het diploma schoonheidsverzorging en de eisen die ANBOS stelt om je bij de brancheorganisatie aan te sluiten. Ook moet er kritisch worden gekeken wat wel en wat niet tot de taken van schoonheidsspecialisten behoort. “Er zijn tenslotte behandelingen die voorbehouden zijn aan huidtherapeuten en artsen”, aldus De Haan. “Maar daar waar mogelijkheden zijn moeten die zeker benut worden. We zijn tenslotte ondernemers.”

”Ik wil een voorzitter zijn voor alle leden, met of zonder specialisaties, want ook zonder specialisaties wordt er vakwerk geleverd. Tot slot moeten we de communicatie naar de consument verder uitbouwen. De brancheorganisatie moet een sterk merk worden.”

Gea de haan (56) is gediplomeerd schoonheidsspecialist en runt al 24 jaar een eigen salon. Zij was eerder 6 jaar penningmeester/secretaris van de brancheorganisatie.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen