Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De nagelbranche is toch wel een erg innovatieve branche, vind je niet? Hoewel we er wel een tijdje op hebben moeten wachten, is het nieuwste gelproduct dat onlangs door diverse merken werd gelanceerd wel baanbrekend. Waarom? Omdat dit product helemaal voldoet aan de wensen van élke nagelstylist, of je nu met gel of liever met acryl werkt.

De gel combineert eigenlijk ‘the best of both worlds’; de beste eigenschappen van gel en acryl zijn verenigd in één product. Je werkt ermee als een acrylproduct, maar je hebt veel meer tijd om te modelleren omdat het net als een gel uithardt in de LED-lamp. Echte acrylers komen met deze perfecte gel dus prima uit de voeten en voor gelmensen werkt dit product nog eenvoudiger. Dus of je nu een geroutineerde of beginnende nagelstylist bent: iedereen kan met deze gel overweg en een strakke kunstnagel zetten!

Perfecte verwerking

De nieuwe gel werkt heel eenvoudig omdat het niet uitloopt. Zo ben je ook direct van dat geknoei af! Een ander voordeel is dat het een kant-en-klaar product is. Je hoeft het dus met niets te mengen en ook dat scheelt in geknoei, in tijd en dus geld. Bovendien verspil je hierdoor nog eens veel minder product. Een ander belangrijk voordeel van dit product is dat je eindeloos kunt modelleren totdat je het gewenste resultaat hebt bereikt. Je hardt de gel namelijk uit wanneer jij dat wilt! Eenvoudiger dan dit kan het eigenlijk niet.

Volledige controle

Over de kwaliteit van de kunstnagel hoef je je ook geen zorgen te maken, want de gel is veel sterker dan hard gels en daarnaast flexibeler dan acrylproducten. Lifting of loslaten is verleden tijd, want een uitstekende hechting is één van de andere voordelen van dit product. Een veel gehoorde opmerking van klanten is bovendien dat de gel heel licht en natuurlijk aanvoelt. Het voelt dus niet aan als een kunstnagel, maar als een ‘eigen’ nagel. En ben je die vervelende geur van sommige acrylproducten ook zo beu? Deze gel breng je aan zonder geurtjes. 

Directe tijdwinst

Door juiste toepassing van het product werk je efficiënter, sneller en zuiniger en dat ga je merken in je portemonnee. De extra tijd die het je per dag oplevert kun je weer invullen met één of misschien wel twee extra behandelingen. Reken maar uit hoeveel omzet je hiermee per maand extra kunt genereren. En je klanten zullen eveneens blij verrast zijn, want ze staan sneller weer buiten mét een prachtige set nagels!

1+

Reacties


Gerelateerde artikelen