Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De nieuwste editie is verschenen! Wat kun je verwachten in editie 10?

HYALURONPEN VEILIG OF NIET?
Er is nogal wat ophef over het gebruik van de hyaluronpen in schoonheidsinstituten. Berichten over lelijke complicaties na het ondergaan van de zogenoemde non-invasieve (naaldloze, red.) behandeling hebben de toepassing ervan niet populairder gemaakt. Desondanks blijkt het nog steeds een lucratieve business. Leveranciers, opleiders en schoonheidsspecialisten adverteren massaal over deze techniek die ‘natuurlijke volle lippen’ geeft. Maar mógen schoonheidsspecialisten eigenlijk werken met de hyaluronpen? En hoe veilig is het?

 

 

 

 

 

 

ROSACEA
Een huidprobleem dat we de komende jaren steeds vaker tegenkomen is rosacea. Hierbij heeft niet iedereen baat bij dezelfde aanpak, daarom is het handig te weten wat de mogelijkheden zijn. Karlijn Tempelman geeft trainingen aan schoonheidsspecialisten en huidtherapeuten op het gebied van rosacea. Ook deelt ze haar kennis en ervaringen, zodat haar cursisten zich verder op dit huidprobleem kunnen specialiseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

INTERVIEW JANINE VAN ROSSUM
Sinds juni is Janine van Rossum bestuurslid van ANBOS. Ze is verantwoordelijk voor de portefeuille Voortgezette Opleidingen en Specialisaties. Indirect valt de ANBOS Academy ook onder haar verantwoordelijkheid. Janine runt twee instituten en onlangs rondde ze de opleiding Huidtherapie in voltijd af. Druk, want zo kon ze niet meer dagelijks in haar instituten werken. Wie is Janine en hoe combineert ze al haar werkzaamheden?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geen abonnee, wil je wel iedere maand De Beauty Professional op je deurmat? Neem een abonnement! 

Wil je meer soortgelijke artikelen bekijken, lees dan hier verder.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen