Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vrijdag verschijnt de nieuwste editie van De Beauty Professional weer. Wat kun je deze keer verwachten?


Zó ga jij 2020 tot een succes maken!

Om van 2020 een topjaar te maken, op persoonlijk en zakelijk vlak, lijkt plannen het sleutelwoord. Het is voor veel schoonheidsspecialisten aanlokkelijk om maar gewoon dóór te gaan, maar volgens kenners loont het om tijd vrij te maken voor een overzichtelijk jaarplan. Het is in de eerste plaats effectief, maar daarnaast belooft het ruimte, rust en energie. En dat klinkt voor velen vast nóg veel aanlokkelijker!


Market
ingtrends in 2020
De content zal ook in 2020 steeds creatiever moeten worden als je de aandacht wil vasthouden. Stories op Facebook en Instagram helpen om de ’snelheid’ erin te houden, maar deze moeten dan (deels) wel goed opgeslagen worden in de juiste Highlights bijvoorbeeld. De social media hebben zelf steeds meer een creatie-studio in de app en separate apps als Canva helpen je mooie designs te gebruiken.

Laat zien dat je een professional bent
Sommigen kijken er al langer naar uit: in 2020 komt er dan echt een Kwaliteitsregister voor schoonheidsspecialisten. Dat is het voornemen van ANBOS. Voorzitter Jantine van ’t Klooster licht toe waarom het belangrijk is dat de branche zélf het register opzet.

Geen abonnee, wil je wel iedere maand De Beauty Professional op je deurmat? Neem een abonnement! Klik hier voor meer informatie. 

 

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen