Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De nieuwste editie van De Beauty Professional verschijnt deze week! Wat kun je verwachten in editie 11?

(WINTER) DEPRESSIE
In ons noordelijk gelegen landje horen we regelmatig in de weerberichten het woord ‘depressie’ voorbijkomen. Dan wordt bedoeld dat er bewolkt donker weer, regen en vaak flinke wind aankomt. Ook in ons eigen gemoed kan iets dergelijks zich voordoen.

 

BEHANDELINGEN & VERGOEDINGEN
Waar kijkt de zorgverzekeraar precies naar? Behandelingen als ontharen, acne en camouflage kunnen geheel of gedeeltelijk worden vergoed door een merendeel van zorgverzekeraars. Of deze behandelingen ook daadwerkelijk vergoed worden is vaak afhankelijk van meerdere factoren. In dit artikel nemen we je mee in de zienswijze van de zorgverzekeraar en de stappen die je als behandelend schoonheidsspecialist kunt zetten voor je klant.

COSMETICA-ALLERGIE
Het lijkt al snel duidelijk als je de nieuwsberichten omtrent allergieën mag geloven: jaarlijks neemt het aantal mensen met een allergie toe. Er zijn verschillende typen allergieën, waarvan cosmetica-allergie er één is. Professionals in de beautybranche krijgen er allemaal wel eens mee te maken. Ofwel de klant kampt met een allergie ofwel zijzelf hebben een allergie opgebouwd tegen de producten waarmee ze werken.

 

 

Neoderma is verantwoordelijk voor de prachtige ‘cover over de cover’. Op vrijdag 31 januari 2020 is er een open dag van het Neoderma experience center in Naarden.

In deze editie tref je ook een bijsluiter van Medex aan. Zij hebben een aantal acties op dinsdag 26 november 2019.  Check it out!

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen