Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Treatwell is een nieuwe boekingssite die de consument de weg wil wijzen naar de juiste kapper, beautysalon of spa. De Nederlandse internetstartup gaat in Amsterdam van start met een keuze uit ruim 10.000 behandelingen in health, body & hair bij 200 geselecteerde salons en studio’s. Treatwell.nl maakt behandelingen supersimpel boekbaar en toont tegelijk prijs, kwaliteit en foto’s van aangesloten locaties in de buurt. Achter de schermen wordt Treatwell gerund door een team van ervaren (internet)ondernemers die betrokken waren bij ondermeer Procter & Gamble, Just-Eat.com en Booking.com.

De Nederlandse consument besteedt steeds meer aandacht aan uiterlijk en ontspanning, maar behandelingen en salons zijn niet of nauwelijks online te vinden en te boeken. Laurens Groenendijk, mede-oprichter Treatwell: “Een hotel, vliegreis of pizza zoek en boek je tegenwoordig online. Maar waarom kan dat niet bij de kapper, een schoonheidssalon of een massage? Daarom gaan wij met Treatwell de weg wijzen naar de juiste plek om te ontspannen of aan je uiterlijk te werken.”

Kapper, sauna, manicure of ontharing
Treatwell is een overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website waar een kapper, sauna, manicure of ontharing supersimpel boekbaar is, 24 uur per dag, via een afspraak direct in de agenda van de salons. Bovendien krijg je een impressie van de saloneigenaren en de locaties door onze hoogstaande fotografie. Groenendijk: “Het unieke aan Treatwell is dat je je kunt oriënteren aan de hand van foto’s, prijzen en reviews en jouw afspraak rechtstreeks in de agenda van de door ons geselecteerde salons kan maken. Je betaalt vooraf via Treatwell of gewoon ter plekke in de salon. Look good, feel great, Treatwell.”

Ruim 10.000 behandelingen in health, body & hair
Gerenommeerde partijen zoals Toni & Guy, Doctor Feelgood en Akasha Spa in het Conservatorium Hotel zijn inmiddels boekbaar, evenals meer dan 80 procent van de salons op de Van Baerlestraat. Treatwell is in Amsterdam van start gegaan met een keuze uit ruim 10.000 behandelingen in health, body & hair bij 200 geselecteerde salons en studio’s. Dagelijks worden nieuwe locaties aangesloten en in november volgen andere grote Nederlandse steden. Treatwell heeft internationale ambities. Groenendijk: “Binnen drie jaar willen wij een bepalende speler zijn in Europa.”

Voor de aangesloten salon's & studio's wil Treatwell voor meer omzet en klanten zorgen. Treatwell brengt nieuwe klanten en herinnert bestaande klanten weer te boeken, waardoor de frequentie van het bezoek toeneemt. Elke locatie krijgt een eigen webpagina met prijslijst, prachtige foto’s en beoordelingen van echte klanten. De pagina is 24/7 bereikbaar en klanten kunnen direct online boeken tijdens én buiten openingstijden.  De eigenaar of manager wordt niet meer gestoord tijdens behandelingen. Hij of zij verstuurt automatische afspraakbevestigingen, herinneringen en bedankjes. Online boekingen zijn via Treatwell te bevestigen met één klik, terwijl de eigenaar of manager afspraken plant zoals gewoonlijk (op papier of elektronisch). Of zij maken gebruik van een gratis online agenda.

Comments


Gerelateerde artikelen