Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

MaterNatura

De 100% veilige, bio-eco verzorgingslijn op basis van bloemen en mediterrane planten voor de kwetsbare huid van mama en baby!

De huid van baby’s en jonge kinderen is relatief dun en gevoelig en vraagt daarom om een speciale, uiterst milde en vooral veilige verzorging. Ook de huid van jonge moeders is veel kwetsbaarder en gevoeliger dan vóór de bevalling. Lakshmi Import introduceert met de nieuwe MaterNatura Mamy & Baby-producten een lijn met gecertificeerde eco-organische formules op basis van bloemen en mediterrane planten. Deze zijn stuk voor stuk ontwikkeld met gepast respect voor zowel de natuur, de huid als het milieu.

Hoe weet je wat veilig is voor de huid van je kind en jezelf? Afbeeldingen van planten op een verpakking garanderen niet zomaar dat een product veilig of vrij is van schadelijke ingrediënten is. Ook een product wat een hoog percentage aan actieve werkstoffen bezit, is niet vanzelfsprekend een veilig product. De nieuwe MaterNatura-producten van Lakshmi voldoen aan zeer strenge eisen als het gaat om een veilige en verantwoorde dagelijkse verzorging. Deze ondersteunen de functie van de gevoelige en kwetsbare huid van zowel moeder als baby en beschermen beide tegen externe invloeden.

ICEA-gecertificeerd eco-organisch

De MaterNatura Mamy & Baby-lijn is ontwikkeld op basis van veilige, eco-organische ingrediënten en heeft een ICEA-certificatie. Deze organische productiemethode geldt voor het gehele landbouwkundige eco-systeem en bewaakt het milieu, de mensen, dieren en stimuleert een maatschappijvriendelijke ontwikkeling.

Natuurkracht, voor een veilige verzorging van de kwetsbare huid

De producten van de MaterNatura Mamy & Baby-lijn bevatten natuurlijke werkstoffen zoals vlasbloem, viooltjes, sleutelbloem, amandelbloesem, calendula, haver en milde plantaardige oliën. Deze pure natuurkracht hydrateert, voedt, beschermt én verzacht de gevoelige huid van mama en baby. Alle producten van MaterNatura zijn vrij van parabenen, paraffine, minerale oliën, SLS en SLES, DEA, genetische gemodificeerde elementen en bevatten ook geen ingrediënten van dierlijke afkomst.

De lijn van MaterNatura bestaat uit de volgende producten:

  • Milde Shampoo & Wasgel met Vlasbloemen,  500 ml.
  • Verzachtende Babyolie met Haver,                150 ml.
  • Beschermende Face & Body Cream met Viooltjes, 100 ml.
  • Huidversterkende Body Oil met Amandelbloesen, 150 ml.
  • Kalmerende Luierzalf met Sleutelbloem          100 ml.

Meer informatie:

De MaterNatura Mamy & Baby-producten zijn verkrijgbaar via LakShmi Import, Middelweg 93 in Wassenaar.

Geïnteresseerden ontvangen 10% introductiekorting op de eerste MaterNatura Mamy & Baby-lijn order. 

Bestellen kan via www.mater-natura.nl 

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan contact worden opgenomen via telefoonnummer:
070-5179588 of per e-mail via info@lakshmi.nl

Voor algemene informatie zijn er de volgende websites: www.lakshmi.nl / www.mater-natura.nl 

Comments


Gerelateerde artikelen