Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op zondag 29 mei werd via SBS6 de eerste aflevering uitgezonden van het gloednieuwe televisieprogramma De Schoonheidsspecialist! In ‘De Schoonheidsspecialist’ worden diverse specialisten in hun schoonheidssalons gevolgd. Ze vertellen gepassioneerd over hun vak en laten zien hoe huidproblemen verholpen worden en huidveroudering wordt tegengegaan door middel van natuurlijke behandelingen met hoogwaardige producten.

Het team achter De Schoonheidsspecialist
Het programma De Schoonheidsspecialist wordt geproduceerd door het mediabedrijf Kino Media Company. De eigenaar van het bedrijf, Nikolai Khatchatouryan, en zijn jongere broer Gagik Khatchatouryan zijn binnen de beautybranche bekend als ervaren zelf-regisserende cameramannen en hebben al diverse specialisten en salons op hun pad naar groei en bekendheid gevolgd. Ze zijn erkend partner van de ANBOS als videomaker(s) en filmen jaarlijks de introductiefilms van de Beauty Award-deelnemers.

Landelijke zichtbaarheid
Doordat vaak alleen grote bedrijven de kans krijgen om te adverteren op tv, lukt het de kleine schoonheidsspecialist niet eenvoudig om landelijk zichtbaar te zijn. Nikolai heeft hiervoor dé oplossing gevonden: hij betrekt niet alleen schoonheidsspecialisten, maar ook de leveranciers van producten en apparatuur bij de productie. Dit heeft als groot voordeel dat de leverancier landelijk haar producten en apparatuur onder de aandacht kan brengen bij salons, terwijl de schoonheidsspecialist in de regio kan laten zien welke huid-verbeterende resultaten zij boekt met deze producen en behandelingen.

Wat gaan we zien?
Niet alleen laten verschillende specialisten uit het hele land hun prachtige salons en specialiteit zien. We zien ook klanten die hun ervaringen delen over hoe zij geholpen zijn door de schoonheidsspecialist. De specialist vertelt dan aanvullende hoe hij of zij te werk is gegaan. Daarnaast zie je welke producten en technieken er vandaag de dag op de markt zijn binnen de beautybranche, die ervoor zorgen dat onze huid optimaal behandeld kan worden. Het programma bestaat uit zes afleveringen, waarvan de eerste aflevering als herhaling te zien is op 4 juni om 11.30 uur. De reguliere uitzending van aflevering 2 zie je op zondag 5 juni om 15.00 uur bij SBS6. Kijken dus!

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen