Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Deze BreedSpectrum moisturizer met fysische zonbescherming is perfect voor de gevoelige of geïrriteerde huid. Beschermt de huid dagelijks tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Het exclusieve Dermalogica UltraCalming™ Complex bevat Haver en kalmerende plantenextracten die niet alleen de aanwezige gevoeligheid van de huid zullen verminderen, maar tevens toekomstige gevoeligheid zoveel mogelijk gaan voorkomen.

Super Sensitive Shield spf30 is het ultieme wapen bij een gevoelige of onlangs geëxfolieerde huid. Dit product is al enige tijd verkrijgbaar als retail product. Vanaf nu is dit product ook verkrijgbaar in professioneel formaat (118ml), zodat jij als specialist dit product gemakkelijker kunt inzetten tijdens behandelingen in de cabine.

De twee belangrijkste eigenschappen van dit product:

De moisturizer bevat breedspectrumzonbescherming met fysische filter, waardoor de gevoelige, geïrriteerde of onlangs geëxfolieerde huid optimaal wordt beschermd zonder te irriteren.     

Het product bevat het exclusieve UltraCalming™ Complex, met ingrediënten zoals Haver en kalmerende plantenextracten die gevoeligheid verminderen en voorkomen.

Comments


Gerelateerde artikelen