Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De Amerikaanse vrouwelijke wetenschapper Jan Marini is wereldwijd één van de meest gerespecteerde namen op het gebied van professionele huidverzorging. Ze stond mede aan de basis van de ontwikkeling van het Amerikaanse huidverzorgingsmerk md formulations® en startte in 1994 haar eigen bedrijf Jan Marini Skin Research®. Wereldwijd worden haar geavanceerde ‘huidverzorgingsmanagementsystemen’, welke grenzen aan de medische wetenschap, toegepast om tal van huidproblemen diep bij de kern aan te pakken. Vanaf nu is het merk tevens op de Nederlandse markt verkrijgbaar via Beauty Injection uit Nieuwegein!

Jan Marini mag met recht een pionier in de professionele huidverzorgingsmarkt genoemd worden, als het gaat om het ontwikkelen van innovatieve technologieën. Het bedrijf heeft nauwe samenwerkingsverbanden met een aantal van ‘s werelds meest vooraanstaande artsen en dermatologische onderzoekers om innovatieve, ultrageavanceerde en klinisch gevalideerde producten op de markt te brengen.

 

Primeurs in state-of-the-art huidverbeterende technologieën
In de loop der jaren heeft Jan Marini Skin Research® een portefeuille opgebouwd van zowel eigen en gepatenteerde formuleringen, als een aantal primeurs waaronder een revolutionaire wimperversterker en als eerste een stabiele vorm van in vet oplosbare vorm van vitamine C. Het bedrijf was tevens de eerste met een combinatie van glycolzuur, salicylzuur en azelaïnezuur en leverde ooit het eerste product op basis van resveratrol (een polyfenol dat de levensduur van huidcellen aanzienlijk verlengt).

Uniek door de doelgerichte ‘Skin Care Management Systems’ (SCMS)
De kracht van Jan Marini Skin Research® zit in de zogeheten ‘Skin Care Management Systems’ (SCMS). Deze huidverzorgingsmanagementsystemen werken op basis van vijf opeenvolgende stappen, middels het toepassen van geavanceerde ingrediëntentechnologieën die elkaar versterken. Dit zorgt voor een doelgerichte en uitzonderlijk effectieve aanpak van diverse huidproblemen zoals de vermindering van lijntjes en diepe rimpels, rosacea, acne, littekens, hyperpigmentatie en photo-aging.

Hierbij worden krachtige ingrediëntencomplexen toegepast op basis van o.a. geavanceerde peeling/fruitzuurcomplexen (exfoliating programma’s), hyaluronzuur, Vitamine C, DMAE*, peptiden, proteïnen, enzymen en ultrakrachtige antioxidantcomplexen.

Ultrakrachtige aanpak van anti-aging dankzij o.a. DMAE*
Eén van de meest geavanceerde ingrediëntencomplexen die Jan Marini Skin Research® toepast in haar systemen en producten is DMAE (DiMethylAminoEthanol). Dit is een ultrakrachtig ingrediënt met meerdere gunstige anti-aging, antioxidant- en antiinflammatoire voordelen in de huid. DMAE verhoogd de stevigheid van de huid, vermindert rimpels op het voorhoofd en rond de ogen, verbetert de lipcontouren, geeft meer volume aan de lippen en geeft meer volume de algehele uitstraling van een verouderende huid. Deze werkstof wordt gebruikt in combinatie met gestabiliseerde vitamine C en wordt in de producten van Jan Marini Skin Research® toegepast in de vorm van een gepatenteerd afgiftesysteem wat de afgifte en opname van opvolgende werkstoffen versterkt.

 

Vijf synergetische stappen in opbouwende huidverbetering
Jan Marini Skin Research® heeft de huidverzorgingsmanagementsystemen (SCMS) ontwikkeld op basis van 5 synergetische stappen qua opbouwende huidverbetering bestaande uit:

  • Stap 1. Cleanse (diepgaande reiniging)

Bij deze stap is er een keuze uit diverse reinigende producten (al naar gelang het specifieke huidtype) voor het reinigen en voorbereiden van elke huidconditie. Deze stap heeft als doel om te zorgen voor een een zachte, gladde, frisse, zuivere en fijnere huidtextuur.

  • Stap 2. Correct – Rejuvenate (huidverjonging)

Bij deze stap worden actieve dynamische ingrediënten toegepast zoals DMAE* en vitamine C welke zich richten zich op een verbeterde opname van actieve werkstoffen, het glad maken van de huid en textuurproblemen. Deze ingrediënten zorgen tevens voor vernieuwing van de huid, de aanpak van pigmentproblemen, zonbeschadiging en verbeteren tevens rimpels en huidstevigheid en zorgen voor een liftend en stralend effect.

  • Stap 3. Correct – Resurface (huidvernieuwing)

Het gebruik van actieve dynamische ingrediënten als glycolzuur, salicylzuur en azelaïnezuur tijdens deze stap richt zich op textuurproblemen en zorgt voor vernieuwing van de huid, evenals de aanpak van acne, rosacea, lijntjes, pigmentproblemen, zonbeschadiging etc.

  • Stap 4. Hydrate (hydratatie)

Tijdens deze stap wordt het natuurlijke vochtgehalte van de huid op peil gebracht en tegelijkertijd werkt het aan het helen c.q. herstellen van de beschadigde huid.

  • Stap 5. Protect (bescherming)

Deze stap zorgt voor bescherming van de huid dankzij een breed spectrum UV-bescherming. Een ingekapseld microsponsjessysteem zorgt voor een zijdezachte, luchtige en matte finish die niet zwaar of vettig aanvoelt. Jan Marini beschikt over zowel een fysische als chemische SPF. Dit is vooral van belang voor mensen die allergisch zijn voor zink.
 

WIL JIJ HOGE OMZET EN TEVREDEN KLANTEN VOOR JOUW SALON?
Kom dan naar de gratis, inspirerende masterclass voor beautyprofessionals.
Meer informatie »

0

Reacties


Gerelateerde artikelen