Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Bowie Medical BV introduceert de nieuwste apparatuur voor naaldloze meso-therapie: de Meso-Pro 3.0.

Bij mesotherapie worden zeer geconcentreerde actieve werkstoffen (ampullen) in de diepere huidlagen gebracht. De nieuwe Bowie Meso-Pro 3.0 is een apparaat voor meso elektroporatie (meso-poratie).

Meso-poratie is een exclusieve technologie voor meso-therapie zonder (injectie)naalden. De no-needle mesotherapie is geheel pijnloos, zonder bijwerkingen en werkt even effectief en diep als mesotherapie met naalden.

Electro-poratie is een proces waarbij snelle elektrische impulsen een spanningsgebied creëren waardoor kleine vochtkanalen in de huid voor een fractie van een seconde openen. De opnamecapaciteit van de huid wordt op deze manier onmiddellijk verhoogd. De Meso-Pro 3.0 werkt met een combinatie van micromassage en elektrische pulsen waardoor de inhoud van de meso-ampullen zonder pijn of bijwerkingen diep in de huid kan penetreren.

Wetenschappelijk onderzoek heeft aangetoond dat de penetratie van werkstoffen met meso-poratie even effectief en diep is als bij gebruik van (injectie)naalden.

De Bowie Meso-Pro 3.0 is ontwikkeld in Duitsland. Innovatieve Duitse research en technologie staan garant voor optimale prestaties en uitstekende resultaten van dit apparaat.

Mesotherapie met de Meso-Pro 3.0 is aan te bevelen in combinatie met microdermabrasie of chemische peeling en is geschikt voor alle huidtypen. Bowie Medical BV levert voor gebruik in combinatie de Meso-Pro 3.0 de meso-ampullen van het Zweeds topmerk ClinicCare.

Bowie Medical BV verzorgt ook inscholingen en trainingen.

Vraag om een demonstratie of proefbehandeling!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen