Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Roze, roze en nog eens roze! Deze lente gaan we fris en fruitig naar buiten! Mooi roze pastel tinten op de ogen met een mooie zwarte eyeliner om de ogen nog beter uit te laten komen en fris roze op de wangen. Om de look af te maken, zien we sprankelend roze op de lippen. Je lente look is zo helemaal af.

Op de ogen:
Glimmer – Copper Ice (B611) NIEUW! Dit is een prachtig glanzende pastel roze tint, die je aanbrengt op het ooglid en net iets daarboven.
Glimpse – Classy Beige (B515) NIEUW! Een prachtig stralende beige kleur om onder de wenkrauwen aan te brengen. Om je hele oogmakeup en je wenkbrauwen nog mooier uit te laten komen.
Glimpse – Lively Guave (B517) NIEUW! Deze glanzende warm roze tint breng je nat aan in de arcadeboog. Als ie droog is, is ie glanzend licht roze; breng je hem nat aan, dan krijg je een verrassende intense, matte oudroze tint!
Eyeliner Gel Black (B810) Om mooie cat eyes mee te maken. Maak ook eens een winged eyeliner. Je maakt dan als het ware een driehoekje aan het einde van je eyeliner en je kleurt deze dan in. Staat erg mooi bij deze look! 
Op de wangen:.
Blush Joy (B202) NIEUW! Een frisse roze blos op je wangen is onmisbaar deze lente! Alsof je net een heerlijke strand wandeling hebt gemaakt.

Op de lippen: 
Lipstick pencil – Bright Baby Pink (B426) Glinsterend zachtroze, voor sprankelende lippen.
Lipliner pencil Romantic (B476) In mat roze, deze tint hoort bij de lipstick pencil Bright Baby Pink.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen