Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

PITTA- RESTRUCTURING CENTELLA ASIATICA SHAMPOO

 

Naast de onderstaande genoemde voordelen heeft dit product een aromatische – energetische ( Ayurveda = algemeen welzijn + lichaam en geest ), werking van de etherische oliën van: Sinaasappel, Venkel en Lemon : met positieve en herstellende eigenschappen. Deze ontspannende en rustgevende (Relaxing) shampoo helpt om vermoeidheid te overwinnen en ontspant de samengetrokken spieren. Het regelt de algemene metabolisme. Hierdoor wordt de kwaliteit en het ritme van de haargroei verbetert. De hoofdhuid wordt ook minder gevoelig voor irritaties en zal hierdoor sneller terug keren naar de normale toestand. Consequent gebruik maakt het haar ook " sterker ".

 

Voordelen:

• Extra zachte shampoo die fijn en delicate haar beschermt of haar dat is beschadigd door kleur en chemische behandelingen.

• Versterkt de structuur van fijn haar en geeft weer volume.

• Maakt het haar zacht en getemd .

• Zorgt voor welzijn op de gevoelige hoofdhuid die neiging heeft rood te worden.

 

Gebruik:

Breng de shampoo aan op nat haar , masseer dit in voor een paar minuten en spoel uit met veel water. Herhaal dit indien nodig.

 

Aanbevolen voor:

Glimmend, zacht en fijn haar dat vroeg grijs wordt. Rebalancing shampoo voor de gevoelige hoofdhuid met irritaties , jeuk , roodheid en gevoelig is voor vroegtijdige haaruitval.

 

250 ml – art 660

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen