Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

KAPHA – PURIFYING TEA TREE SHAMPOO

 

Naast de onderstaande genoemde voordelen heeft dit product een aromatische – energetische ( Ayurveda = algemeen welzijn + lichaam en geest ), werking van de etherische oliën van: Tea Tree , Cedar , Eucalyptus en lavendel . Deze essentiële oliën werken op een intensieve manier op de hoofdhuid. Zij werken ook aan het ‘Limbic system’, hetgeen wat een gunstig en ontspannend effect geeft op het gehele lichaam . Daarnaast hebben ze een sterk kalmerend effect . De essentiële oliën brengen de perifere microcirculatie in evenwicht. Ze hebben een reinigende en samentrekkende eigenschappen en verbeteren de functies van de hoofdhuid.

 

Voordelen:

• Voor licht-voelend, glanzend en vitaal haar.

• Deze shampoo reguleert gemakkelijk de hoofdhuid dankzij de ​​zuiverende en adstringerende eigenschappen die verkregen zijn uit de aanwezige plantenextracten.

• Reinigt het haar voorzichtig en diep waardoor het langer schoon blijft.

• Voor licht–voelend en gemakkelijk te kammen haar.

• Laat een aangenaam fris gevoel achter op de hoofdhuid.

 

 

Gebruik:

Breng de shampoo aan op nat haar , masseer dit in voor een paar minuten en spoel uit met veel water. Herhaal dit indien nodig.

 

Aanbevolen voor:

Haar dat golvend, dik en een goede volume heeft met soms neiging tot vettig. Hoofdhuid die neigt vettig tot het punt van erg vet.

 

250 ml – art 662

Comments


Gerelateerde artikelen