Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

La Colline is een zeer exclusief Zwitsers merk en beschikt over verschillende high-performance huidverzorgingsproducten. De aanpak van huidveroudering staat bij La Colline hoog in het vaandel.

De nieuwe Matrix R3 lijn is gebaseerd op La Collines antirimpel expertise en op de laatste wetenschappelijke doorbraken op het gebied van het herstellen van de huid. De belangrijke actieve ingrediënten zijn gericht op de extracellulaire matrix en versterken de structurele moleculen van de huid. Terwijl het CMAge®Complex hydratatie, bescherming en zuurstoftoevoer biedt, bouwt het R3 Peptixyl™ Complex zichtbaar de matrix onder de rimpeltjes en fijne lijntjes op door ze van binnenuit op te vullen. De huid is hersteld en opgevuld en ziet er merkbaar voller uit.

De producten van de Cellular Matrix R3 lijn zijn vrij van parabenen en minerale olievrij.

Wetenschappelijk bewezen resultaat

Al een paar uur na het aanbrengen:

  • Is de huid gladder: 77%
  • Na 56 dagen: rimpeldichtheid is gereduceerd bij een gemiddelde van 33%

De Cellular Matrix R3 lijn bestaat uit een serum en twee crèmes en is exclusief verkrijgbaar bij de La Colline dépositaires.

De Cellular Matrix Cream is ideaal te gebruiken in combinatie met Cellular Matrix Serum om onder andere de productie van proteïnes te stimuleren.
Daarnaast is Cellular Rich Matrix Cream een perfecte crème voor deze tijd van het jaar aangezien de winter in aantocht is. De crème heeft een bijzondere rijke textuur die speciaal ontwikkeld is voor de droge huid en bij extreme weersomstandigheden.

Cellular Matrix Serum: €177,00
Cellular Matrix Cream: €169,00
Cellular Rich Matrix Cream: €184,00

0

Reacties


Gerelateerde artikelen