Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Met het verstrijken der tijd kan de huid minder zacht en glad worden, door onder andere de opeenstapeling van dode huidcellen en een verhoornde opperhuid. Doordat de huid dan niet goed in staat is om huidverbeterende werkstoffen op te nemen, heeft dit nadelige gevolgen voor haar algehele conditie en stevigheid.

De formule van hannah® Glycolic Gel 6% is ontwikkeld om de huid op een milde maar effectieve wijze te ontdoen van dode huidcellen en haar conditioneel flink aan het werk te zetten, dankzij de samenstelling op basis van fruitzuren.

Wanneer de huid niet regelmatig en vooral grondig wordt ontdaan van dode huidcellen, gaat deze ruw aanvoelen, er vaal uitzien en kan zij niet voldoende werkstoffen uit huidverbeterende producten opnemen. Het resultaat is een doffe uitstraling, een verminderde tonus (stevigheid en elasticiteit) en de vorming van voortijdige rimpels en fijne lijntjes.

Exfoliëren in plaats van scrubben
De formule is ontwikkeld om de huid op een milde maar effectieve wijze te ontdoen van dode huidcellen door haar te exfoliëren i.p.v. ‘mechanisch’ te scrubben dankzij glycolzuur. Glycolzuur valt onder de alfahydroxyzuren (AHA’s) oftewel fruitzuren. Het wordt gewonnen uit suikerriet en heeft binnen deze groep de meest krachtige werking.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

Comments


Gerelateerde artikelen