Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Deze week zijn er weer verschillende producten toegevoegd aan onze webshop.

Soft Nitril handschoenen met alöe vera of extra grip 

De soft nitril handschoenen van Merbach zijn nu ook verkrijgbaar in het groen met aloë vera voor optimale huidbescherming en draagcomfort. Ook zijn de soft nitril handschoenen verkrijgbaar in het roze. Deze handschoenen zijn fulltextured voor extra grip. De handschoenen zijn latex-vrij en verkrijgbaar in de maten XS, S en M.

Volatile Wierook

De wierook van Volatile is verkrijgbaar in twee varianten en 12 verschillende geuren. De Jiri & Friends wierook is de enige die in Europa wordt gemaakt, hiermee wordt de lokale werkgelegenheid gestimuleerd. Deze wierook wordt geproduceerd met 100% ecologische grondstoffen. De Gaia's Incense wierook zijn handgemaakt, natuurlijk en Fair Trade geproduceerd. Ze worden gemaakt in het Zuiden van India.

Invisibobble – Around the World

De nieuwste trend in de kapperswereld komt met een nieuwe Limited Edition kleruren. De Invisibobble voorkomt de vervelende knik in je haar die ontstaat na het dragen van een elastiekje. De Invisbobble is eenvoudig te dragen en voorkomt hoofdpijn. Het houdt het haar goed in model en beschadigt het niet. Mooie diepe kleuren die passen bij de trends van dit najaar.

Comments


Gerelateerde artikelen