Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

 

MaterNatura Bio-Eco gecertificeerde producten

Lakshmi is sinds kort importeur geworden van een NIEUW op de markt Natuurlijk Bio-Eco gecertificeerd product ( MaterNatura ). Dit is een compacte producten-lijn in een lager prijssegment met producten voor: gezicht, lichaam, ogen, haar, handen en voeten.

MATERNATURA producten bevatten een ander complex aan werkstoffen en kan gezien worden als een echt huidverzorgings product.

Het kan een opstap zijn naar de huidverbeterende Lakshmi producten en is zeer geschikt voor consumenten die de salon bezoeken en toch een Bio-Eco product zoeken maar iets minder te besteden hebben.

De MaterNatura lijn heeft alleen producten voor de verkoop en is dus een ideaal product om de verkoop in de salon te verhogen.

 

Het startpakket bedraagt inkoop 168,95 euro inclusief BTW en hierin zitten alle producten voor: gezicht, lichaam, ogen, haar, handen en voeten.

Ter promotie geven wij eenmalig 10 % korting op het gehele startpakket en ontvang je voldoende gratis promotiemateriaal (proefjes, brochures en tasjes) om de verkoop in de salon te stimuleren.  

 

MaterNatura Bio-Eco Cosmetics Startpakket                                              

6001 Cornflower Face Cleansing cream 200 ml.
6002 Apricot face & body scrub 200 ml.
6020 Orange blossom face cream moisturizing 50 ml.
6030 Peony face cream soothing 50 ml.
6040 Magnolia face cream mattifying 50 ml.
6050 Euphrasia eye contour serum moisturizing 30 ml.
6060 Thyme foot/heel cream moisturizing/protecting 100 ml.
6070 Marigold hand cream nourishing 100 ml.
6080 Roman chamomile body lotion  moisturizing 200 ml.
6081 Gentle yarrow cleanser 500 ml.
6085 Bergamot tonifying shower gel 500 ml.
6086 Lavender relaxing shower gel 500 ml.
6087 Mallow emollient shower gel 500 ml.
6090 Borage shampoo chemically treated 250 ml.
6100 Evening primrose shampoo fine/weak hair 250 ml.
6110 Cistus shampoo  oily hair/dandruff 250 ml.
6120 Field Melilot hair conditioner deangling/nourishing 250 ml.
6130 Sunflower seeds restoring mask for dry/damaged hair 200 ml.
 

Hoge kwaliteit
Wij geloven in het gebruik van producten die goed zijn voor onze huid en voor het milieu. Maternatura biedt hoogwaardige cosmetica met biologische en milieuvriendelijke ingrediënten gecertificeerd door het ICEA en Vegan OK. De Maternatura producten bevatten geen kleurstoffen of parfums en gebruikt als conserveringsmiddel:  plantaardig  grapefruit extract, Vitamine A,E en C en essentiële olië.

Maternatura werkt samen met de meest gespecialiseerde natuurlijke en biologische cosmetica laboratoriums van Italië, die samen met de Universiteit van Ferrara voor de ontwikkeling van nieuwe formuleringen en innovatieve en gecertificeerde eco-biologische producten zorgen.

Duurzaamheid
Wij geloven in een betere wereld waar duurzaamheid het ‘Nieuwe” uitgangspunt is. Het uitgangspunt van Maternatura is gebaseerd op ecologische duurzaamheid, er is gebruik gemaakt van 100% FSC (Forest Stewardship Council) gecertificeerd gerecycled papier voor de verpakkingen.

Veiligheid
We geloven in het belang van het gebruik van veilige producten die gecertificeerd zijn als biologisch en milieuvriendelijk; We geloven ook dat het belangrijk is om mensen de voordelen van dit soort producten te laten zien. Maternatura producten zijn niet getest op dieren en ze zijn vrij van: parabenen, paraffine, minerale oliën, GGO's, SLS ,SLES en DEA. Maternatura producten zijn dermatologisch getest (nikkelvrij <0,00001%) voor het welzijn van alle huidtypes en zelfs voor de meest gevoelige huid.

 

Biologisch en Eco-Vriendelijk
Maternatura's cosmetische producten zijn zeer voedzaam omdat ze opgebouwd zijn van wilde of biologisch geteelde planten, bloemen en vruchten. Onze ingrediënten zijn biologisch en Eco-vriendelijk en zijn bekroond met de ICEA en Vegan OK certificeringen. ICEA (milieu- en ethische Certification Institute) is een consortium die dat controleert en certificeert voor bedrijven die hun activiteiten uitvoeren ten goede van mens en natuur. ICEA certificering is op internationaal niveau en dankzij de strikte dermatologische testen staat het garant voor het gebruik van zuivere en dermo-compatibele ingrediënten, geschikt voor de gevoelige, intolerante en allergische huidtypes. In feite biedt Maternatura dermatologisch geteste, natuurlijke, milieuvriendelijke en biologische actieve ingrediënten, en 100% pure essentiële oliën. Onze producten zijn volledig vrij van potentieel schadelijke stoffen en de biologische productie methode houdt rekening met het gehele eco-systeem, de bescherming van het welzijn van het milieu, mensen en dieren.

Maternatura producten respecteren de huid en het milieu en zijn vrij van;

 

  • Parabenen
  • Paraffine
  • Minerale oliën
  • GGO's
  • SLS en SLES
  • DEA

Maternatura producten zijn 100% made in Italy, ze zijn niet getest op dieren en ze bevatten geen dierlijke ingrediënten

Wat maakt het verschil? Onze plantaardige oliën zijn koud geperst. De natuur biedt stoffen die essentieel zijn voor een gezond lichaam : "essentiële vetzuren". Celmembranen zijn voornamelijk opgebouwd uit "essentiële vetzuren" die ons lichaam zelf niet bevat. Ze kunnen alleen worden gevonden in koudgeperste plantaardige olie, en daarom spelen zij een essentiële rol in het herstel van de cellen. Dit is het geheim achter de buitengewone doeltreffendheid van onze producten.

Wil je meer informatie over deze lijn bezoek dan onze website: www.lakshmi.nl

of

neem contact met ons op en ontvang een gratis informatiepakket van de MaterNatura lijn met: samples, brochures en een prijslijst.

Lakshmi Import 

Mail: info@lakshmi.nl

Telefoon: 070-5179588

0

Reacties


Gerelateerde artikelen