Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Jan Marini Skin Research Inc. werd opgericht door Jan Marini, die in de 90er jaren nauw betrokken was bij de ontwikkeling en marketing van producten voor md formulations (medical doctors). Van daaruit heeft ze haar eigen lijn ontwikkeld en zich vooral gericht op dermatologen, schoonheidsspecialisten, en plastisch chirurgen. Waar md formulations is opgehouden ging Jan Marini door met ontwikkelingen. Zo zijn er veel vernieuwende ingrediënten toegepast en heeft zij verschillende patenten op haar naam staan. 

Inmiddels is Jan Marini over de gehele wereld verkrijgbaar maar valt vooral op door de goed geformuleerde producten die oplossingen bieden voor diverse huidcondities. Te denken valt hierbij aan o.a. de door zon beschadigde huid, acne, droge en vette huid, rosacea en hyperpigmentatie. Maar ook de gezonde huid blijft actief en jeugdig bij dagelijks gebruik van de geselecteerde producten. 

Uw specialist weet precies wat goed voor u is. Laat u daarom altijd adviseren. Jan Marini producten hebben een antwoord op elk huidprobleem en binnen 2 weken ziet 90% van de gebruikers de eerste resultaten.

www.janmarini.nl
www.beauty-injection.nl

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen