Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De emotie van een perfecte huid…

Het onderzoek voor een formulering die "biocompatibel" is voor de huid, is het brandpunt van decennia onderzoek en ontwikkeling geweest in onze laboratoria; het resultaat van dit lang onderzoek is de 'ESU biocomplex ®: een specifieke productie proces voor fijne bestanddelen die essentieel zijn voor de functionaliteit van de huid. De ESU biocomplex ®-proces en de specifieke structuur van de EMOTION producten zijn niet reproduceerbaar en gepatenteerd. 

De basisstructuur van de emotie formulering is een pool van wezenlijke meervoudig onverzadigde vetzuren, als gevolg van de vervoeging van Plantaardige oliën (jojoba, Argan, zwarte bes, etc.)., Butters (Shea etc ..), Bijenwas en andere specifieke stoffen die betrokken zijn bij een zeer langdurige en gedifferentieerde productieproces.

De essentiële meervoudig onverzadigde vetzuren worden niet door het lichaam zelf aangemaakt maar zijn essentieel voor alle huidtypen, zeker ook de droge huid.

De huid absorptie van deze stoffen wordt ondersteund door de specifieke structuur van EMOTION producten en door de ethische keuzes die de EMOTION wetenschappers hebben gemaakt tijdens de jaren van R & D.

EMOTION heeft UITGESLOTEN CATEGORISCH: siliconen, vaseline, paraffine, vaseline, minerale oliën, geurstoffen allergenen, parabenen en alle andere stoffen die de huid functionaliteit kunnen veranderen,  dit kan allergieën en/of irritatie veroorzaken of het voorkomen van normale transpiratie van de huid en dan vormt er zich een occlusieve film ("DOMOPACK effect").

Bovendien gebruiken we  ultra zuiver water in de producten en de verpakkingen zijn innovatief (glas, airless, keramiek) zo kunnen we het gebruik van conserveringsmiddelen beperken.

De specifieke kenmerken van de producten vervolgens met de doeltreffendheid van de actieve ingrediënten die specifiek zijn voor elk product en de aard van de huid en met de wezenlijke functie van antioxidanten.  EMOTION laboratoria wetenschappers hebben goed naar de texturen gekeken, om hierdoor een unieke comfort voor de consument te bereiken; in feite, EMOTION producten hebben exclusieve en unieke texturen, die voldoen aan de meest veeleisende klanten. 

Wilt u meer informatie neem contact op met:

Beauty2People BV

´s Gravenweg 19

2901LA Capelle aan den IJssel

010-2667878

info@beauty2people.nl

of bezoek ons op de BeautyDimensions beurs te Utrecht van 13 tot en met 15 september, hal 1 Stand E044

 

Comments


Gerelateerde artikelen