Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We hebben bij Care Cosmetics de Care Coach Calls opgetuigd; een team van 13 medewerkers ondersteunt onze klanten met een uiteenlopend service aanbod.

Wil je meer weten over mailchimp? Je skills op het gebied van canva verbeteren? Advies over sales, behoefte aan een motiverende peptalk, of je verdiepen in de mogelijkheden van whatsapp? Dit en nog veel meer bieden wij aan. Ons team zit klaar en geeft antwoord op (al) jouw vragen!

Aanmelden is easy: klik op deze link en plan een half uur in om te facetimen of bellen met de expert naar keuze. Oorspronkelijk stond deze service gepland tot 19 januari, het einde van de opgelegde lockdown, maar door de verlenging hiervan, gaan wij ook tot in ieder geval 9 februari door met deze service. Wist je dat al meer dan 100 schoonheidsspecialisten gebruik hebben gemaakt van onze calls? Leuk: ook de directie van Care Cosmetics zet zich in om jou persoonlijk te ondersteunen. Wil je zakelijk sparren en inspiratie opdoen? Plan dan een afspraak in met Duco van Keimpema, CEO en founder Care Cosmetics, of Robbin Extra operationeel directeur. Uiteraard biedt Care Cosmetics in deze tijd ook weer een uiteenlopend aanbod gratis webinars aan, zodat jij als partner op elk vlak jouw kennisniveau kan bijspijkeren of opschalen.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen