Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ongeveer 12% van de volwassen vrouwen en 3% van de mannen zal tot hun 44e te maken hebben met lelijke en/of pijnlijke puistjes en andere onzuiverheden. Zelfs 90% van de jongeren lijdt onder dit huidprobleem.

De beste manier om uitbraken van puisjes e.d. onder controle te krijgen is een consistente, niet-irriterende routine, speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid zodat het niet de poriën verstopt en olieproductie onder controle houdt.

Waarom krijgen we puistjes?

Puistjes ontstaan doordat overtollig talg de opening van een haarfollikel verstopt waardoor dit talg niet het oppervlak van de huid kan bereiken. Zo wordt een ideale omgeving voor huidbacteriën gecreëerd om zich te vermenigvuldigen. Deze bacteriën produceren enzymen die de huid irriteren en ontsteken waardoor puistjes en onzuiverheden ontstaan. 

Hoe bestrijd je deze puistjes?

Blemish Control Pads zijn een reinigende behandeling voor volwassenen en tieners om het uiterlijk van een probleemhuid te verbeteren en om uitbraken te voorkomen. De ultrazachte wattenschijfjes zijn doordrenkt met 2% salicylzuur (maximale sterkte) die het huidoppervlak exfoliëren en diep in de poriën dringen om vuil en olie te verwijderen.

Natuurlijke groene munt geeft de pads een frisse geur en ze zijn zacht genoeg om elke dag te gebruiken. Deze unieke formule van Medik8 is alcohol-vrij, in tegenstelling tot veel andere puistjes-pads die op de markt zijn, hetgeen betekent dat ze geen droogheid of irritatie veroorzaken. Blemish Control Pads zijn geschikt voor ieder huidtype, ook de gevoelige huid.

Salicylzuur zuivert en exfolieert binnenin de porie evenals het huidoppervlak, het bevordert verwijdering van dode huidcellen en houdt de talgafscheiding in balans waardoor een gladde en gelijkmatige textuur ontstaat. Het belangrijke werkzame bestanddeel Allantoïne heelt en verzacht de ontstoken, geïrriteerde huid en ondersteunt de stimulatie van gezond nieuw huidweefsel. Glycerine is een effectieve humectant die hydrateert en de huidbarrièrefunctie verbetert. 

Gebruiksaanwijzing

Gebruik in de ochtend en/of avond op een goed gereinigde huid. Wrijf zachtjes met een pad over het gehele gezicht of een bepaald gebied. Vermijd daarbij de tere huid rondom de ogen. Zeer geschikt voor grotere gebieden; ze kunnen gebruikt worden voor de nek, de rug en de achterkant van de armen. Laat het drogen en volg daarna met uw gebruikelijke serum en vochtinbrengende dagcrème met zonbescherming.

Gebruik Blemish Control Pads voor het beste resultaat tweemaal per dag naast de Medik8 productlijn voor een onzuivere huid. Deze productlijn omvat: exfoliërende schuimreiniger Beta Cleanse, olievrije antioxidant gel-serum Beta AOX, doelgerichte Beta Gel en huid balancerende matterende crème Beta Moisturise. 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen