Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25 absorbeert snel waardoor de huid soepel en gehydrateerd maar niet vettig aanvoelt. Onze handcrème is uniek om zijn meerdere beschermingsniveaus, bescherming tegen externe invloeden zoals zonneschade en vervuiling. Bescherming met breed spectrum SPF 25 (UVA- en UVB-filters), het beschermt tegen zichtbare vroegtijdige veroudering door zonneschade. De anti-vervuilingstechnologie helpt bij zuivering van de huid en vormt een dun laagje op het huidoppervlak om te beschermen tegen absorptie van vervuiling.

De handen voelen zachter, intens gehydrateerd en beschermd; tevens worden de nagels sterker en de nagelriemen goed verzorgd voor jeugdig uitziende handen. De crème kan, indien nodig, herhaaldelijk aangebracht worden gedurende de dag. 

Hoofdingrediënten zijn:

 

  • Hyaluronzuur: reguleert het vochtgehalte om de hydratatieniveaus en de elasticiteit te behouden.
  • Vitamine B5: verbetert de vochtcapaciteit van de huid en stimuleert huidregeneratie en wondgenezing. Het werkt ontstekingsremmend en vermindert jeuk.
  • Reinigingstechnologie: het bevat het Moringazaad-extract dat op het huidoppervlak een laagje vormt waardoor absorptie van externe invloeden, zoals sigarettenrook, ozon, zware metalen etc., wordt voorkomen (middels beperking van hechting). Hierdoor blijft de huid zuiver en gezond.
  • Breed spectrum SPF 25: biedt hoge, breed spectrum-beveiliging tegen UVA- en UVB-blootstelling om effectief vrije radicalen-schade te voorkomen. Onze filters zijn milieuvriendelijk en 100% fotostabiel. 

Korte samenvatting van Hydr8 B5 Hand Cream SPF 25

 

  • Dezelfde diepe hydratatietechnologie als in Hydr8 B5 Serum; intense, lange-termijnhydratatie op meerdere niveaus
  • Zonbescherming met breed spectrum SPF 25 om te beschermen tegen zowel UVA als UVB
  • Reinigingstechnologie om te beschermen tegen omgevingsinvloeden
  • Rijke textuur, snel absorberend
  • Niet vettig

Aanvullende informatie

Handen onthullen vaak je leeftijd en kunnen als eerste huidveroudering aantonen. Verzorg je handen goed, net zoals je je gezicht verzorgt.

Moringa-extract wordt verkregen door de zaden uit Moringa Oleifera te winnen. Het is aangetoond dat dit extract beschermt tegen o.a. zware metalen, ozon en sigarettenrook. Het draagt tevens bij tot zuivering van de huid. Moringa-extract vormt een dun laagje op de huid die beschermt tegen vervuilde stofjes door absorptie en hechting te voorkomen.

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen