Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

STARTEN ZONDER STARTPAKKET met  AYUMI naturals

 

Ayumi Natural – de oorsprong

De vonk van inspiratie die Ayumi creëerde, werd aangestoken door een toegewijd team bij Fudco, een familiebedrijf en één van de toonaangevende merken en leveranciers in de biologische beautymarkt. De vraag naar Ayurveda groeit en is niet meer weg te denken uit het moderne leven. Vele onderzoeken in de afgelopen vijf jaar hebben geresulteerd in een toonaangevend beautyassortiment voor body, mind en soul. Gebaseerd op de eeuwenoude kracht van de ayurvedische principes is Ayumi’s assortiment van haar-, lichaams- en huidproducten ontworpen om de mens in het moderne leven te verwennen, aan te vullen, te voeden en te beschermen.

Na uitgebreid onderzoek werden alle speciale formuleringen voor elk product ontworpen. We selecteerden ze ieder op hun individuele sterke punten: kalmerende roos, rustgevende sandelhout, helende kurkuma, zuiverende neem etc. Elk product creëert een ervaring, waarbij een boeket van natuurlijke geuren wordt ontrafeld, opgesloten in romige lotions en reinigende wasgels. Waardoor u onze persoonlijke Ayumi-aanraking ontvangt met zijn verzachtende en voedende werking om de dagelijkse vermoeidheid van de huid te bestrijden, de vochtbalans te herstellen en te voeden met botanische oliën die de huid regenereren en beschermen. Onze rijke, reinigings en luxe huidverzorgingsproducten herstellen de natuurlijke balans van de huid en houden optimaal vocht vast.

Ayumi en Ayurveda
Om een wijs oud gezegde te citeren, ‘schoonheid zit niet alleen diep in de huid’. Voor echt glanzend haar en een levendige huid is Ayumi een schoonheidsritueel dat alle kennis en wijsheid van Ayurveda levert. We werken er aan om je er van buiten goed uit te laten zien en van binnen goed te voelen, we gebruiken speciale planten, bloemen en kruiden om je de mooiste natuurlijke schoonheid te laten ervaren.

Je kunt iedere dag onze heerlijk geurende producten gebruiken om je huid te ontgiften, voeden en te laten stralen. Onze kennis van Ayurveda geeft ons richtlijnen om schoonheidsproducten te maken die
de impact van het moderne leven kalmeren. Ayumi past in de drukste schoonheidsroutine en kan worden gebruikt door mannen en vrouwen en is er voor alle leeftijden. Ayumi is de harmonie tussen oude schoonheidsgeheimen en het moderne leven en creëert een verjongende ervaring die beschermt, kalmeert en voedt.

Ayurveda
Ayurveda is een oude Indiase filosofie die erg thuis is in de 21ste eeuw. We gebruiken de 5.000 jaar oude holistische principes om uw moderne schoonheidsroutine te verbeteren.

NEEM & TEATREE PRODUCTENLIJN: VOOR DE VETTE HUID MET NEIGING TOT ACNE
De huid is zacht, glanzend en vettig. De huid is ook wat dikker en daardoor heeft zij minder snel rimpels of droogte lijntjes. Als huid uit balans is, zal de talgproductie toenemen en de huid vetter worden. Dit kan leiden tot verstopping van de poriën en maakt de huid vatbaar voor grote poriën zoals zwarte comedonen en acne.
Deze huid heeft huidverzorgingsproducten nodig om de huidstofwisseling te stimuleren en de talgproductie onder controle te houden en om de teint te verbeteren. De neem & teatree producten-lijn is speciaal voor deze huid ontwikkeld en bevat naast de plantaardige oliën een essentiële olie combinatie met neem, teatree, pepermunt en eucalyptus, om de huidbalans te herstellen, de huidfunctie te verbeteren, de talgproductie te verminderen, ontstekingen te bestrijden en de huid levendig en zijdezacht e maken.

SANDELWOOD & YLANG YLANG PRODUCTENLIJN: VOOR DE DROGE EN GEVOELIGE HUID
De droge huid is vaak dun, vaal, vochtarm en heeft weinig huidglans. Er is vaak veel expressie en mimiek, maar de huid kan bij een slechte verzorging vroegtijdig te maken krijgen met veroudering zoals droogte lijntjes en rimpels. Als de droge huid ook gevoelig is, uit zich dit in een onrustige huid die opervlakkig onrustig is en reactief kan reageren en snel jeukerig en schilverig kan zijn. De sandelwood & ylang ylang producten zijn speciaal ontwikkeld om de huid te voeden, de vochtbalans te herstellen en eventuele onrust in de huid te kalmeren. Dit door de mooie botanische compositie van plantaardige vetten zoals shea butter, kelp, cacoa butter en de kostbare essentiële oliën van o.a. sandelwood, rozemarijn, frankincense en ylang ylang.

TURMERIC & BERGAMOT PRODUCTENLIJN: VOOR DE ONRUSTIGE EN GECOMBINEERDE HUID
Het gecombineerde en Blemisched (pigmentvlekjes, pukkeltjes ect) huidtype is een huid die veel verschillende kenmerken kan hebben. Het kan in balans een rustige huid zijn, maar in disbalans ook een huid waar veel verschillende kenmerken zichtbaar zijn zoals reactiviteit, pigmentvlekjes en/of pukkeltjes. De huid heeft behoefte aan een goede bescherming, die eventuele onrust onder controle brengt, de nodige voeding geeft en de vochtbalans herstelt. De turmeric & bergamot producten zijn special ontwikkeld om deze huid in balans te brengen. Dit door de mooie botanische compositie van plantaardige vetten zoals avocado, papaya en argan olie en de kostbare essentiële oliën van o.a. turmeric, bergamot, mandarijn en eucalyptus.

page2image46321024 page2image46318720 page2image46317952 page2image46321984 page2image46320448

 

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen