Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De kerstcollectie van beMineral® zorgt ervoor dat je als een sprankelende verschijning aan het kerstdiner zit. Deze look is zoals kerst moet zijn; feestelijk, gezellig en mooi. De prachtige goud/taupe tinten van de ogen staan prachtig in combinatie met het fluwelen perzik van de lippen, of ga voor sprankelend gouden lippen! 

Op de ogen drie nieuwe kleuren: 
Glimmer Pure Gold (B628) NIEUW!; dit is een prachtige gouden kleur, die je aanbrengt op de oogleden om je ogen te laten stralen. Glimmer New Years Eve (B627) NIEUW! ; Breng in de arcadeboog deze prachtige en spannende nieuwe kleur aan, met glitters in verschillende tinten. De kleur is donkergrijs/taupe. 
Tip: meng de glimmer new years eve door je transparante nagellak om het extra feestelijk te maken! 
Tip: breng in je binnenste ooghoeken als extra nog de kleur pure silver (B605) aan, om extra dimensie te geven aan de look! Eyeliner gel Black (B810); Om een prachtige intense blik te creëren en je ogen mooi te omlijsten. Mascara Black (B850); Om het geheel af te maken en mooie, gekrulde wimpers te creëren met het mooie, ronde borsteltje.

Op de wangen: 
Bronzer Golden Glow (B302); Deze warme bronzen/ peach tint sluit mooi aan bij de rest van de makeup. Het is een prachtige bronzer met een gouden glans. 

Op de lippen: 
Lipstick Pencil Dusty Rose (B427): dit verzorgende lipstick potlood in een matte roze perzik tint, zorgt ervoor dat de aandacht naar de ogen uitgaat, maar toch de lippen een prachtige, fluwelen look geeft. Omlijst de lippen met de Lipliner Romantic (B476): Hierdoor kun je de vorm van je lippen veranderen en ervoor zorgen dat de lpstick niet in de lijntjes loopt. Wil je het nog feestelijker zoals op de foto? Meng dan je glimmer pure gold met de transparante lipgloss butter cream! Dit geeft een extra dimensie aan je look. 

Meer weten over beMineral? Vraag vrijblijvend informatie aan!
www.beauty-injection.nl
www.bemineral.nl

Comments


Gerelateerde artikelen