Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Als beautyprofessional hoef je er niet alleen voor te staan. Het is een goede tip om te netwerken met collega beautyprofessionals. Misschien kunnen jullie elkaar goed aanvullen vanwege een specialiteit of misschien kun je zo nu en dan wel een goede tip van een collega gebruiken? Samen sta je sterker. Een uitgebreid zakelijk netwerk zal je veel voordelen bieden. Maar hoe doe je dat, effectief netwerken? Social media als Facebook bieden vele interessante mogelijkheden.

Social media voor beautyprofessionals
Een van de goede manieren om als schoonheidsspecialiste, visagiste, kapper, massagetherapeut of andere beautyprofessional een netwerk op te bouwen is via Facebook. Er zijn wereldwijd miljoenen mensen actief op Facebook. Maar hoe kom je nu mensen tegen met dezelfde interesses? Binnen Facebook kun je eenvoudig op zoek gaan naar Facebook groepen die betrekking hebben op jouw sector. Je zult ontdekken dat er onder meer heel wat Facebook groepen voor schoonheidsspecialisten bestaan.

Facebook groep voor schoonheidsspecialisten
Bekijk hier eens de volgende Facebook groep voor Schoonheidsspecialisten en Pedicures. Deze groep richt zich op schoonheidsspecialisten en pedicures in Nederland en België. Hier kun je op een effectieve manier contact leggen met vakgenoten. Er worden oproepen geplaatst voor medewerkers, er worden workshops aangekondigd en er worden tweedehands producten aangeboden. Op zoek naar een betaalbare behandelstoel? Hier kom je mogelijk een mooie tweedehands behandelstoel tegen.

Advies van collega schoonheidsspecialisten?
Een ander voordeel van een Facebook groep is dat je op een laagdrempelige manier advies kunt vragen van collega schoonheidsspecialisten. Heb je bijvoorbeeld tips nodig voor een merk voor in je schoonheidssalon? Wil je je klantenbestand uitbreiden, maar weet je niet hoe? Wil je weten wat de ervaringen van anderen zijn bij het gebruik van een bepaald epileerapparaat? Al dit soort vragen kun je hier gewoon kwijt. Je collega’s op Facebook denken vast graag met je mee.

Overige interessante Facebook groepen
Er bestaan veel gelijksoortige Facebook groepen voor aanverwante sectoren. Bekijk bijvoorbeeld eens deze Facebook groep voor Visagistes & Make-up Artiesten. Op zoek naar een online netwerk voor massagetherapeuten, meld je dan aan voor deze Facebook groep Masseurs & Therapeuten. Volg je een opleiding tot kapper en ben je bijvoorbeeld op zoek naar een stage? Dan kun je terecht bij dit Netwerk voor Kappers, Hairstylisten & Nagelstylisten.

Doe je voordeel met de online netwerken; kom met elkaar in contact, koop of verkoop tweedehands zaken, leer van elkaar, wissel ervaringen uit en help elkaar op weg! Zo maken we de sector samen nog dynamischer! 

Comments


Gerelateerde artikelen