Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Meteorologen stellen altijd dat de ‘meteorologische herfst’ op 1 september begint. De rest van ons houdt het op de 21e van dezelfde maand. Het is hoe dan ook even wennen om van 40 graden (echt waar; in Twente wisten we deze zomer niet wat ons overkwam) naar vorst aan de grond te gaan. Midden op de dag kan de zon je een heerlijk nazomers gevoel geven,
terwijl je ’s ochtendsvroeg op de fiets naar je handschoenen verlangt. Zon en centrale verwarming op één dag; wat denk je dat zoiets met je huid doet?

Dat we ons velletje in de zomer moeten beschermen mag geen nieuws zijn. De lage nazomerzon is misschien minder intensief, maar je moet er net zo goed voorzichtig mee zijn. Huidverouderende UVA-stralen gaan ook door een wolkendek! Bij Beauty Junkies adviseren we onze klanten dan ook altijd om hun huid in alle jaargetijden goed te verzorgen én beschermen.

 

Bij het dalen van de temperaturen zijn we vaak meer binnen. Als we er niets tegen doen, wordt onze teint valer. Om die mooie gezonde glow van veel buiten zijn te hebben en te houden, moedig ik onze klanten aan om eens in de vier à zes weken een speciale behandeling of peeling te laten uitvoeren. Dat gebeurt bij ons op maat, want elke huid is anders. Een peeling verwijdert dode huidcellen en geeft het gelaat daarmee een echte opfrisser. Bij huidproblemen als acné, littekens en sterke pigmentatie bereiken we met de natuurlijke intensieve peelings, die een aantal merken aanbieden, mooie resultaten.

Zoals altijd ontstaat het beste resultaat door de behandeling die in de salon wordt gegeven te ondersteunen met het gebruik van goede producten. Daarom kiezen wij heel bewust voor merken die niet alleen geschikt zijn voor gebruik in onze salon, maar ook voor thuis. Daarbij geven we advies op maat, ook over de manier waarop de producten thuis gebruikt kunnen worden. Op die manier stimuleren we onze klanten om zelf actief aandacht aan huidverzorging te besteden. Voor voeding en bescherming van de huid van binnenuit adviseren we daarnaast om de producten aan te vullen met nutricosmetics. Zelf zweer ik inmiddels bij deze voedingssupplementen.

En natuurlijk adviseren we om, ook bij lagere temperaturen, zoveel mogelijk te bewegen in de buitenlucht. Lekker diep de frisse nazomerlucht inademen. En zo’n onverwacht buitje is niet alleen goed voor de natuur; je frist er zelf ook heerlijk van op!

0

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen