Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Lumineus Natural Cosmetics is een jong Nederlands bedrijf met een unieke 100% natuurlijke & plantaardige productrange voor de professionele schoonheidssalon. Lumineus Natural Cosmetics staat voor hoge kwaliteit huidverzorgingsproducten met korte communicatie­lijnen, dus geen ingewikkelde distributiekanalen.

Lumineus is het eerste Nederlandse cosmeticamerk dat zijn gehele lijn baseert op de uitzonderlijke eigenschappen van rijstkiemolie. Rijstkiemolie heeft vele goede eigenschappen voor voeding en dus ook voor cosmetica. De natuurlijke & plantaardige olie is rijk aan vitaminen, mineralen, proteïnen en anti-oxidant. Een unieke moleculaire samenstelling zorgt voor een snelle en diepe opname van alle geavanceerde ingrediënten in onze producten.

Onze uitgebreide & professionele productlijn bestaat uit dag- & nachtcrèmes, revitaliserende maskers, intensieve serums en reinigingsproducten. Verkrijgbaar in zowel salon- als consumentenverpakking.

Natuurlijke, stralende schoonheid is het resultaat van Lumineus Natural Cosmetics producten.

Wilt u met ons kennismaken? Dat kan op verschillende manieren:

  • een persoonlijk bezoek van onze ervaren account managers, met een product demonstratie
  • een bezoek aan één van onze Kennismakingsdagen (10 maart of 14 april) en
  • het aanvragen van een product informatie pakket.

Vraag naar onze aantrekkelijke voorwaarden op met Lumineus Natural Cosmetics in 2014 te starten. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@lumineuscosmetics.com of telefonisch 023-8200939. Onze website: www.lumineuscosmetics.com.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen