Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Lumineus Natural Cosmetics is een jong Nederlands bedrijf met een unieke natuurlijke & plantaardige product range voor de professionele schoonheidssalon. Lumineus staat voor hoge kwaliteit huidverzorgingsproducten uit Nederland met korte communicatie­lijnen, dus geen ingewikkelde distributiekanalen.

Lumineus is het eerste Nederlandse merk dat zijn gehele lijn baseert op de uitzonderlijke eigenschappen van rijstkiemolie. Rijstkiemolie heeft vele goede eigenschappen voor voeding en dus ook voor huidverzorging. De natuurlijke & plantaardige olie is rijk aan vitaminen, mineralen, proteïnen en anti-oxidant. Een unieke moleculaire samenstelling zorgt voor een snelle en diepe opname van alle unieke ingrediënten in onze producten.

Onze uitgebreide & professionele product lijn bestaat uit dag & nacht crèmes, revitaliserende maskers, intensieve serums en reinigingsproducten. Verkrijgbaar in zowel salon- als consumentenverpakking.

Natuurlijke, stralende schoonheid is het resultaat van Lumineus Natural Cosmetics producten!

Wilt U eens met ons kennismaken? Dat kan op verschillende manieren:

  • Een persoonlijk bezoek van onze ervaren account managers, met een product demonstratie
  • Een bezoek aan onze Kennismakingsdag op 14 maart voor een uitgebreide product ervaring en
  • Het aanvragen van een uitgebreid product informatie pakket.

Vraag naar onze aantrekkelijke voorwaarden om met Lumineus Natural Cosmetics te starten!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via info@lumineuscosmetics.com of telefonisch 023-8200939. Onze website: www.lumineuscosmetics.com

Comments


Gerelateerde artikelen