Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Afgelopen maandag werd in het chique warenhuis Timothy Oultonin Amsterdam de Nannic Award uitgereikt. Deze award is voor vrouwen die tegen de wind in blijven staan, maar het hart op de juiste plaats hebben. Vrouwen die hard werken maar wel hun verantwoordelijkheid nemen voor hun omgeving en klaar staan om een ander te helpen.

De winnaar van dit jaar is Quinty Trustfull. Zij stopte haar succesvolle TV carierre om voor haar moeder te zorgen. Uit handen van Antje Monteiro ontving zij de Nannic Award 2014. 

Betty de Groot: " Quinty heeft haar eigen carriere uit liefde voor haar moeder op een zijspoor gezet. Dat heeft ze een jaar gedaan want ondanks alle goede zorgen overleed haar moeder aan borstkanker. Dat doen niet veel mensen haar na, want hoe groot is de kans dat je binnen tv-land je carrière weer op kunt pakken? Bovendien was het niet de eerste keer dat ze dit deed. Ze is ook gestopt met haar internationale modellen carrière omdat ze haar man ontmoette en niet veel van huis wilde zijn. Daarnaast doet ze veel voor goede doelen en steekt ze echt de handen uit de mouwen. Quinty is een heel  mooi mens van buiten en van binnen!" 

De Nannic Award is een jaarlijks terugkerend event waar veel BN-ers komen. Dertig bekende vrouwen zaten gezellig aan een lange tafel en zoals ieder jaar grepen veel vrouwen weer de microfoon om er wat gezelligheid in te gooien. Dit jaar was het Corry Konings die met het nummer:” Ik krijg een heel apart gevoel van binnen” de BN-ners in de polonaise kreeg! Daarnaast waren er optredens van Justine Pelmelay, Antje Monteiro en Wesley Bronkhorst.

 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen