Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De aankomende najaarsbeurs Beauty Trade Festival heeft een striktere omgang van de toegangsregels. Niet zomaar iedereen kan een kaartje kopen. “Het is een vakbeurs. De leveranciers die er staan, de producten en apparatuur die aangeboden worden en de lezingen en workshops die je kunt volgen – ze zijn allemaal gericht op de beauty professional”, licht Frank Slangen namens Beauty Trade Professionals toe.

Kwaliteit boven kwantiteit

Net als bij de voorjaarsbeurs van de leveranciersvereniging, wordt het dus lastig om een kaartje te kopen als je geen KVK-nummer hebt of een kortingscode uit het vakblad of van je leverancier. “Op deze manier houden we het bezoekersbestand zuiver en de beurs vakgericht. Dat is voor alle vakbezoekers ook prettiger.

Wie zijn de vakbezoekers

Zoals de naam al aangeeft is de vakbeurs voor iedereen die als professional werkzaam is in het brede beautyvakgebied: schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, pedicures, nagelstylisten, visagisten, wellness-ondernemers en -medewerkers en kappers. Voor hen hebben we een volle beursvloer, meer dan 40 lezingen en demo’s per dag en veel vermaak”, somt Slangen op. Studenten en eindexamenkandidaten kunnen via hun school kaarten bestellen voor een bezoek aan het interessante vakevent.

Registreren met KvK-nummer of code

Wanneer je bij de KvK geregistreerd staat in één van de vakgebieden van beauty, kun je dit nummer invullen bij de website om toegangskaarten te kopen. “Het is dus niet zo dat je met een KvK-nummer van een bouwbedrijf kaarten kunt kopen, want dan ben je immers geen beautyprofessional. Het lijkt allemaal erg streng natuurlijk, maar het komt de kwaliteit van de beurs ten goede waar de beursbezoekers van profiteren”, verzekert Slangen. Naast je KvK-nummer kun je ook registratiecode gebruiken. Deze heb je wellicht ontvangen van je leverancier, heb je uit de advertenties in de verschillende vakbladen gehaald of van het adreslabel van het verzonden Beauty Trade Festival Booklet vol beursinformatie.

Kijk hier voor het toegangsreglement van de beurs en koop online je kaarten.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen