Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

EINDELIJK WEER EENS EEN INNOVATIEVE NIEUWE EUROPESE BEHANDELSTOEL!

Bowie Medical BV presenteert een nieuwe lijn behandelstoelen onder de merknaam NAGGURA.  

NAGGURA is geboren als een project van een jong team van Europese engineers en designers.

Met NAGGURA willen zij dé ultieme droom waar maken:

“het ontwerpen van een nieuwe exclusieve vorm en het creëren van een technisch perfecte behandelstoel die aan alle vereisten voldoen voor het veeleisende werk van de beauty professional”.

De NAGGURA behandelstoelen hebben een verfrissend design en vallen op door hun innovatieve en moderne stijlvolle uitstraling. De nieuwe NAGGURA behandelstoelen zijn van volledig Europese makelij.

Het hart van de NAGGURA behandelstoelen wordt gevormd door 3 of 4 krachtige orginele Deense “Linak” motoren eventueel aangevuld met 1 of 2 orginele Duitse “Stabilus” gasveren. De NAGGURA bekleding is van oerdegelijk orgineel “Spradling” leer met vinylcoating. “Spradling” staat wereldwijd bekend als extreem duurzaam en comfortabel bekledings materiaal, en wordt toegepast bij o.a. exclusieve luxe auto’s en meubels. “Spradling”wordt ook veel toegepast in de gezondheidszorg vanwege de uitstekende anti-microbieële eigenschappen van het materiaal. 

De NAGGURA behandelstoelen hebben standaard naast de handbediening ook een unieke in de stoelbasis ingebouwde voetbediening. Op de NAGURRA “custom-made” behandelstoelen zijn talrijke klantspecifieke opties mogelijk zoals:

Verwarming – Massage – LED verlichting – Memory – Kleuren – Rolhouder – 3D hoofdsteun – Hoezen etc.

Interessante optie is ook het “control-panel” waarmee de stoel volledig bestuurd kan worden en dat voorziet in een uniek “safety-lock”.

De behandelstoel bevat enkel hoogwaardige Europese componenten en wordt volledig in EU geproduceerd. De stoel kan zonder problemen tot 200 kg dragen en tillen.

NAGGURA: topkwaliteit en design voor de moderne professional die gaat voor het beste!

Vraag om een demonstratie of informatie van de nieuwe NAGGURA BEHANDELSTOELEN!

Comments


Gerelateerde artikelen