Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Van de nieuwe lente- en zomerkleuren nagellak 2014 wordt je vanzelf vrolijk. Dé trend is kleur, kleur en kleur!  Naast veel levendige kleuren zien we ook nagellak in erschillende structuren zoals glitters op de nagels en zandkorrelachtige structuren. Voor de mensen die graag hun persoonlijke stijl willen benadrukken blijft nailart hotter dan hot. Dit zijn de nageltrends van 2014

Multicolor
Felle, vrolijke kleuren worden komende zomer favoriet. Geel, oranje, rood, groen… alles kan. Lak niet alle vingers in precies dezelfde kleur, maar varieer hier in. Geef ringvingers een andere kleur of structuur dan de rest van de vingers. Dat kan subtiel, in een ton-sur-ton kleur, of juist opvallend. Om de nagels tegen verkleuren (vergelen) te beschermen moet er natuurlijk wel altijd een basecoat worden aangebracht.


Hollywood manicure
Veel spannender dan de traditionele klassieke French manicure is de Hollywood Manicure. Dit is een French Manicure maar dan met een gekleurde topcoat. 
Voor de Hollywood manicure gebruik je bijvoorbeeld de spierwitte Alpine Snow nagellak (NNL00) op vrije randen en maak je de look af door een trendy topcoat aan te brengen. OPI introduceert eind maart 2014 Sheer tints, colortinted top coats met een innovatieve layering technologie. Hiermee kun  je alle gewenste kleuren en effecten op een snelle en eenvoudige manier maken. 

Ombré nagels
Nagels die van licht naar donker lopen zien we al een tijdje. Deze zomer zien we ze in leuke, felle kleuren. Ook hiervoor kun je de nieuwe OPI sheertints gebruiken. Hoe meer lagen, des te donkerder het effect.

Natuurlijke nagels
Nude nails zijn altijd mooi, mits ze prima verzorgd zijn. Ze passen bij mensen die van een natuurlijke look houden. French Manicure is en blijft een klassieker.

Kunstnagels
Ook in 2014 worden er kunstnagels gedragen. De meeste vrouwen vijlen ze rond/ovaal en kiezen voor een natuurlijke look. Vierkant gevijlde nagels zijn een bewust keuze. Hiermee benadrukt men dat het kunstnagels betreft. Een kleine groep kiest (nog steeds) voor stilettonagels.  

Nailart, nageldecoraties, nagelstickers, nagelsieraden
Laat je fantasie de vrije loop en kies een stijl die bij de klant past. Een persoonlijk, op maat gemaakt design is origineel. Het maakt niet uit of het een grafisch design is of dat je werkt met bloemen, dieren, etc.  Als je die creativiteit (zelf) niet hebt, maak dan gebruik van een nagelprinter of nagelstickers.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen