Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Acryl display met 12 lakjes (kleur naar keuze) van het hypoallergene Nederlandse merk Unity Cosmetics, de laatste exemplaren! Maak een account aan op www.makeupgroothandel-shop.nl, mail ons de naam van je bedrijf, en dan geven wij je binnen 24 uur toegang tot onze inkoopprijzen, waaronder deze mooie display (50% korting op de consumentenprijs).

De display heeft op de bodem een witte acryl afdekplaat. De achterwand wordt geleverd inclusief promotietekst, maar kun je zelf indien gewenst wijzigen in een andere achterwand; het betreft standaard maten waardoor de achterwand op eigen initiatief/kosten kan worden gewijzigd.
Je bepaalt zelf welke 12 kleuren in de display komen. Hierbij kan worden gekozen uit alle kleuren nagellak van Unity Cosmetics (mits voorradig). Indien geen keuze wordt aangegeven, leveren we de display met een gemixed assortiment.

De voetjes zijn aan de onderkant afgewerkt met kunststof dekplaatjes om krasjes te voorkomen.

De display wordt geleverd inclusief een transparante sticker die gebruikt kan worden om de verkoopprijs te noteren; door een sticker op de display te plakken, is de nagellakprijs voor de consument duidelijk zichtbaar.

 

AFMETINGEN:
Maatgeving van de bodem is 11 cm (diep) x 14,8 cm (breed). De achterwand is 21 cm (hoog) x 14,8 cm (breed).

 

Comments


Gerelateerde artikelen