Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Dit zuivere product is samengesteld en gemaakt door een vooraanstaand Spaans laberatorium.
Dit betekent voor u dat u verzekerd bent van de allerbeste producten van de zuiverste kwaliteit. 

Myotec 2ml
Botox ( Botuline Toxine ), een rimpel treatment.
Speciaal ontwikkeld voor de behandeling van diepe rimpels en fijne lijntjes op het voorhoofd, het gebied rondom de mond, en het gebied rondom de ogen. Speciaal ontwikkeld  voor RF Electroporation behandelingen en/of dermaroller. ( Natuurlijk kunt u ook uw eigen insluisapparatuur gebruiken).

Rimpels in het gelaat ontstaan door samentrekking van de vlak onder de huid gelegen aangezichtsspieren. Bij
jonge mensen trekken deze rimpels weer weg als de spieren niet meer worden aangespannen. Naarmate u ouder wordt blijven deze rimpels zichtbaar, ook als de spiertjes niet gebruikt worden. Dit is een gevolg van het natuurlijke verouderingsproces van uw huid. Daarnaast zijn andere factoren, zoals blootstelling aan zonlicht, roken, gewichtsschommelingen en uw gezondheid, van invloed.

De stevigheid en elasticiteit van uw huid worden bepaald door collageen, elastine en hyaluronzuur. Na het 30e levensjaar vindt er afbraak van deze bouwstenen van de huid plaats en ontstaan er blijvende rimpels.

Gelukkig kunnen we tegenwoordig veel aan deze rimpels doen, met kleine behandelingen, maar met een duidelijk resultaat . Deze rimpelbehandelingen kunnen tegenwoordig non-invasief uitgevoerd worden met onze Myotec 10 serum. Het effect van deze rimpelbehandeling is direct zichtbaar, maar binnen 2 dagen is het optimaal. 

Klik hieronder voor meer informatie en/ of bestellen.

http://www.ipl-lasershop.nl/catalog/category_overview/130

Comments


Gerelateerde artikelen