Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een doffe huid, een vale teint of gelaatstrekken die tekenen? Onze hectische levensstijl heeft een nadelig effect op de uitstraling van onze huid, die er dan snel grauw uitziet. MY PAYOT, de huidverzorgingslijn met Goji- & Açaïbessen extract, geeft energie en versterkt een doffe, vermoeide huid om zo een stralende huid vol gezondheid terug te laten komen. Zeg vaarwel tegen een doffe huidskleur en tekenen van vermoeidheid, en hallo tegen een stralende, energieke huid!

MY PAYOT PEELING ÉCLAT
De eerste huidverzorgende stap na het reinigen
Dit vitaminerijke essence is een echte cocktail tegen een doffe huid en scrubt de huid zachtjes voor dagelijkse vernieuwing. Het verzacht en verfijnt de huidtextuur en verheldert de teint dag na dag voor een

 

 

frisse, stralende huid. De unieke gel-in-water heeft een heerlijke textuur en is een combinatie van een lotion en een crème. Het geeft direct een heerlijk, fris effect na het aanbrengen en zorgt voor een beautyroutine met een vleugje zomer.

MY PAYOT NEW GLOW
Directe boost voor de uitstraling in slechts 10 dagen
Stress, vermoeidheid of seizoenswisseling ervaren? Verhelder en perfectioneer de huid met MY PAYOT NEW GLOW! Deze booster voor de uitstraling is sterk geconcentreerd met pure vitamine C en herstelt de onvergelijkbare gloed van de doffe, vermoeide huid. Na slechts 10 dagen zijn dofheid en tekenen van vermoeidheid niets meer zijn dan een onaangename herinnering.

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen