Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

DE NIEUWE OOGCRÈME VAN MURAD®

GAAT DE STRIJD MET DONKERE KRINGEN AAN

 

Instant Radiance Eye Cream vermindert donkere kringen, maakt de oogcontour zacht en helder

 

Murad introduceert Instant Radiance Eye Cream, een anti-aging formule die ontwikkeld is voor de hele oogcontour, inclusief oogleden en het gebied onder de ogen. De crème heeft een verhelderende en verzachtende werking zodat de oogcontour er jeugdiger uitziet. De klinisch bewezen resultaten: vermindert donkere kringen met  30% in 15 minuten en met 48% bij langduriger gebruik, de zachtheid is verbeterd met 48% na een keer gebruik*. Instant Radiance Eye Cream is onderdeel van  Murads Environmental Shield®, deze lijn is ontwikkeld om de huid die is beschadigd door omgevingsfactoren te herstellen en te vernieuwen. Bovendien helpt de lijn toekomstige schade voorkomen.

 

Instant Radiance Eye Cream heeft een zijdezachte textuur en is ontwikkeld voor alle huidtypes, iedere leeftijd en huidskleur. Resilient-C Complex™ brengt de collageenproductie op een maximaal niveau en verheldert de huid. Retinyl palmitate en mandarijnboter maken de huid zachter om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen, zodat een efficiënte oplossing is gecreëerd. De formule bevat lichtreflecterende  deeltjes, die  donkere kringen minder zichtbaar maken.

 

Instant Radiance Eye Cream is de perfecte primer voor oogmake-up. Doordat de watervrije

formule fijne lijntjes en rimpeltjes vermindert, wordt een egale en gladde basis gecreëerd voor  concealers en foundations.

 

Instant Radiance Eye Cream is vanaf junii 2014 verkrijgbaar bij de officiële Murad dépositaires en kost

€ 85,00 voor 15 ml.

 

www.murad.nl twitter @MuradNederland facebook MuradNederland

 

 

*Individuele resulten kunnen variëren. Studieresultaten zijn in het bezit van Murad, Inc

Comments


Gerelateerde artikelen