Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Monica van Ee heeft op eigen verzoek haar activiteiten als voorzitter van Beauty Trade Professionals gestaakt. Zij kon zich niet meer vinden in het beleid van de BTP. Van Ee trad in 2011 toe als bestuurslid van de Beauty Trade Professionals en werd in mei 2013 benoemd tot voorzitter. Over haar opvolging is nog niets bekend, dit zal worden besproken in de Algemene Ledenvergadering van de BTP die in april 2014 gehouden zal worden. Monica van Ee heeft laten weten geen commentaar te willen geven en verwijst voor meer informatie naar het bestuur van de BTP.

Huib van Heest laat namens het bestuur weten haar besluit te betreuren, maar ook dankbaar te zijn voor de inzet en betrokkenheid van Van Ee. "Monica is een zeer gedreven, slagvaardige vrouw die het belang van de Vereniging altijd voorop heeft gesteld. Het is natuurlijk een zeer vervelende en ernstige zaak dat de voorzitter het bijltje erbij neer legt. We zullen dit met onze achterban bespreken tijdens onze volgende algemene ledenvergadering. Tot die tijd zal Ralf van Houts haar taak als voorzitter waarnemen en zullen wij ons als bestuur onverminderd blijven inzetten voor de BTP en haar leden, juist nu er 2 belangrijke evenementen op de agenda staan, namelijk de Beauty Awards en de beurs Beauty Trade special".

Op de website van de BTP kun je lezen dat Van Ee in haar rol als bestuurslid vooral door daadkracht een professionaliseringsslag in de schoonheidsbranche wilde realiseren. Agendapunten van van Ee waren de Beauty Award, de Dag van de Beauty  Professionals en vanuit de BTP gesprekspartner zijn bij de werkgroep NEN inzake Europese wet- en regelgeving voor de cosmeticabranche. “We gaan de BTP in het gezichtsveld brengen van de beauty-professional, de schoonheidsspecialist. Het is mijn streven dat deze beroepsgroep over een jaar spontaan zegt dat de BTP staat voor leveranciers waar je goed mee samenwerkt omdat deze leveranciers werken volgens de wet- en regelgeving van onder andere de Cosmetica-verordening. Bovendien dient men te weten dat de leverancier al jaren in het vak zit, de markt kent, en de professionalisering van de gehele branche ondersteunt".

Comments


Gerelateerde artikelen