Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Innovatieve duurzame ontharingsmethode nu in Nederland.
Minister Schipper start discussie over IPL en laser, wees de minister voor!

 

Sinds kort wordt er in Nederland een  nieuwe manier van duurzaam ontharen  toegepast. In tegenstelling tot de bekende IPL (intense pulse light) en laser methoden voor duurzame haarverwijdering , gaat  deze nieuwe methode juist niet uit van het vernietigen van de haarzakjes met warmte of lichtflitsen. Deze bestaande methoden kennen namelijk het risico op verbranden van huidweefsel.

Deze innovatieve ontharingsmethode werkt geheel anders en  pakt de eiwitten aan die in ieder haarzakje aanwezig zijn om de haarwortel van voedsel te voorzien .  Door enzymen worden de eiwitten omgezet in aminozuren ,een natuurlijke stof die lichaamseigen is.  Na het waxen liggen de haar zakjes bloot en staan “open”. Er worden enzymen aangebracht en een Iontoforese apparaat zorgt ervoor dat de enzymen diep in de haarzakjes doordringen . Hier vindt het proces van afbreken van de eiwitten plaats. De haarzakjes sluiten weer en het proces stopt na enige tijd omdat de enzymen elkaar ook oplossen.

Afhankelijk van je haargroei wordt de behandeling 7 a 10 keer uitgevoerd om tot een duurzaam verwijderen van de haargroei te komen  . Belangrijke voordelen van deze methode van ontharen zijn dat elke haarkleur en huidtype behandeld kan worden . Met de bestaande IPL en Laser methoden kan dat niet. Bovendien worden ook de donshaartjes in bijvoorbeeld het gezicht  duurzaam verwijderd. Voor salons en beauty centers is de methode dus toepasbaar voor alle klanten. Maar nog belangrijker is dat er geen duur apparaat aangeschaft dient te worden . Veel vrouwen en mannen hebben hierop gewacht, nu is het op de markt !  kijk op www.epi-last.nl   

Comments


Gerelateerde artikelen