Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dit innovatieve apparaat maakt gebruik van een unieke technologie voor het reinigen en hydrateren van de huid. Door de speciale zuigkracht worden poriën diep gereinigd, terwijl de huid wordt gevoed met serums die de diepere huidlagen bereiken. Dit resulteert onmiddellijk in een stralende huid met een gezonde gloed.

Het belangrijkste ingrediënt voor een mooie, gezonde huid is voldoende vocht. Het apparaat heeft de mogelijkheid om mineraal water om te zetten in hydrogeen water. Dit type water bevat de juiste hoeveelheid minerale elementen, waaronder magnesium en calcium. Door de sterke penetratie kan het serum gemakkelijk elk deel van de cel binnendringen, hierdoor heeft waterstofrijk water een zeer krachtige opnamefunctie.

Het apparaat is tevens uitgerust met de ultrasound, radiofrequent, de serum infusion spray & de koude en warme hamer waardoor er met dit apparaat een volledige huidverbeterende behandeling kan worden gegeven.

Een uniek apparaat die verschillende technieken combineert voor het beste resultaat:

Hydro Dermabrasie – Facial Peeling
De speciaal ontworpen kleine spiraalvormige zuigkoppen werken direct op de huid, houden de ultrakleine bubbels (waterstof oxide) gedurende lange periode in contact met de huid, bevorderen het peeling effect, kunnen het oppervlak diep reinigen en verwijderen de verouderende keratinecellen. Tevens zorgt het apparaat voor het verwijderen van talg en vetresten van de huid en vult de huid aan met voedingsstoffen om de huid vochtig, delicaat en stralend te maken.

Serum infusion spray – Huidverjonging
De lotion of serum die in het reservoir zit komt in een verneveling op de huid terecht. Dit zorgt ervoor dat de huid makkelijker kan absorberen, zuurstofrijke substantie wordt overgebracht op de huid en de cel huid wordt gestimuleerd en gevoed.

Ultrasound – Huidversteviging
Ultrasound zorgt voor hoog frequente pulsen waardoor de bloedcirculatie wordt bevorderd, huidspieren worden versterkt en voedende werkstoffen kunnen dieper doordringen in de huid.

Radiofrequent – Huidverstrakking
RF-lifting is gebaseerd op het effect van Diatermy (opwekken van warmte in lichaamsweefsels door een hoogfrequente wisselstroom). De radiofrequente golven dringen door het huidoppervlak in de diepere huidlagen waar ze in warmte worden omgezet. Dat beïnvloedt de belangrijkste componenten van de dermis (de lederhuid) en de hypodermis (bindweefsel) met name speciale verbindingscellen, zogenoemde fibroblasten.

Warme en koude hamer – Huidontspanning en Huidverzachting

De hot therapy kan verschillende warmte temperaturen bereiken op de huid. De warmte ontspant de huid, opent de poriën en stimuleert de bloedcirculatie onder de huid. Hiermee kunt u een massage geven op hals en decolleté.

De cold therapy kan op verschillende temperaturen worden ingesteld. De koude kant verzacht de huid en sluit de poriën, terwijl vocht in de huid stabiliseert.

Bezoek de showroom of bel (0513) 43 54 53 voor meer informatie!
Bezoekadres: Uraniumweg 10, 8445PH, Heerenveen

Openingstijden
Maandag : 8:30 – 17:00 uur
Dinsdag : 8:30 – 17:00 uur
Woensdag : 8:30 – 17:00 uur
Donderdag : 8:30 – 17:00 uur
Vrijdag : 8:30 – 17:00 uur

www.safety4you.eu

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen