Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Mineral Care is exclusief importeur en distributeur van de huidverzorgingsmerken Mineral Care Pure Dead Sea Experience, GIGI Cosmetic en ULTIMA. Per augustus 2013 is de bedrijfsnaam Mineral Care veranderd naar Mineral Skin Cosmetics, gepaard met een nieuw logo en een nieuwe uitstraling.

De verandering naar Mineral Skin Cosmetics biedt het bedrijf mogelijkheden om in de toekomst ook andere cosmeticamerken toe te voegen aan het assortiment. Omdat Mineral Skin Cosmetics is voortdurend op zoek naar innovaties op het gebied van productontwikkeling, nieuwe en hightech ingrediënten.

Pure Dead Sea Experience
Dit merk is ontwikkeld op basis van de weldadige rijkdom van de Dode Zee, de grootste natuurlijke SPA ter wereld. De lijn combineert natuurlijke Dode Zee mineralen en aromatische essenties uit de plantenwereld.

GIGI Cosmetic
Naast diverse huidspecifieke lijnen biedt het assortiment met GIGI Ecology Organics ook een 100% ecologische lijn, op basis van uitsluitend biologische ingrediënten.

ULTIMA
Deze producten zijn het resultaat van wetenschappelijk onderzoek en de toepassing van actieve peptiden in combinatie met natuurlijke werkstoffen.

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

0

Reacties


Gerelateerde artikelen