Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De MINERALIQ zonnelijn is ontwikkeld volgens de meest recente technologie op het gebied van zonbescherming.
MINERALIQ bevat parel capsules – UV PEARLS™. Deze unieke parelcapsules vangen vrije radicalen en voorkomen dat ze in contact komen met de huid. Dode Zeemineralen zorgen ervoor dat het vochtgehalte verbetert en de natuurlijke huidbalans herstelt.

Het resultaat: een effectieve zonbeschermer die niet wordt geabsorbeerd door de huid, blokkeert UV-A en –B stralen, is onschadelijk voor de huid, is veilig in gebruik, veroorzaakt geen irritatie van de huid en zorgt ervoor dat de natuurlijke pH-waarde van de huid in balans blijft.

Het gebruik van zonproducten is één van de maatregelen om verstandig van de zon te genieten. Zonproducten beschermen tegen UV-B straling. Dit wordt op het etiket aangegeven met een SPF (Sun Protection Factor). Daarnaast wordt op het zonproduct ook de UV-A bescherming aangegeven.
UV-B straling verbrandt de huid, terwijl UV-A straling de huid versnelt veroudert. Beide vormen van straling dragen bij aan de vorming van huidkanker.

MINERALIQ beschermt de huid tegen UV-A en UV-B.
Deze unieke Sun Protection is gebaseerd op een unieke formule die 90% van de schadelijke UV stralen blokkeert.
MINERALIQ  Sun protectors zijn hypoallergeen en voldoen aan de Australische standaard.

Australische standaard
Dit geeft aan dat deze producten een hoge UV-A bescherming bieden die voldoet aan de Australische standaard. De Australische standaard 2604 is een van de weinig internationaal erkende beschermingsnormen in UV-A straling. Anti-zonnebrandmiddelen die aan deze standaard voldoen, vangen meer dan 90% van de UV-A straling weg.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u met ons kennis maken? Dan kunt u:

  • Een uitgebreid product informatie pakket aanvragen
  • Ons hoofdkantoor bezoeken voor één van onze  gratis productinformatiedagen en training

Voor meer informatie mail info@miscos.nl of bezoek de website www.mineralskincosmetics.nl

Comments


Gerelateerde artikelen