Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een peeling die –zonder mechanische sensatie- de huid zijdezacht laat aanvoelen, heerlijk vol van structuur is en een anti-aging werking heeft. De nieuwe MILD EXFOLIATOR van Neoderma maakt dit waar! Deze milde, effectieve peeling bevat papaja- en ananasenzymen die de huid een handje helpen met het verwijderen van de dode opperhuidcellen, met als resultaat stimulatie van de celvernieuwing. Door de enzymen, die een eiwitsplitsende werking hebben, worden de dode huidcellen als het ware opgelost, waardoor mechanische werking overbodig is. Ideaal bij een gevoelige, droge en rijpere huid.

Naast de enzymen bevat de Mild Exfoliator nog andere krachtige ingrediënten. Teunisbloemolie, rijk aan vitamines, heeft een ontstekingsremmende, herstellende en een vochtregulerende werking. Het huidverouderingsproces -dat we uiteraard willen uitstellen- wordt geremd door de krachtige vrije radicalen bestrijder, ginkgo biloba. Last but not least wordt de huid verzorgt en herstelt met tarwekiemolie die rijk is aan vitamine E. Na het gebruik van deze weldadige exfoliator heeft de huid weer een anti-aging oppepper gehad en dat zie je! De huid ziet er stralend uit.

Gebruik de Mild Exfoliator na het reinigen op een droge huid. Breng het product met masserende bewegingen aan. Blijf masseren totdat de gel verandert in een olie-substantie. Vervolgens kan het product afgenomen worden met water. 1 tot 2 keer per week kan deze exfoliator toegepast worden bij ieder huidtype.

De Mild Exfoliator wordt op dit moment ingezet als salonproduct 150 ml. Medio 2015 is het product ook verkrijgbaar in retailverpakking, advies verkoopprijs: € 34,30.

 

Comments


Gerelateerde artikelen