Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Micro-Needling is een zeer populaire behandeltechniek voor effectieve huidverbetering en anti-aging. De methode wordt gebruikt bij rimpeltjes, huidverslapping en andere huidproblemen.

De ideale combinatie van Micro-Needling met de ClinicCare producten geeft een verbluffend resultaat.

De Bowie Micro-Needling Pen maakt met behulp van een snel bewegend stempeltje met zeer fijne steriele naaldjes in korte tijd duizenden micro-perforaties in de huid. Deze, door duizenden kleine prikjes veroorzaakte microkanaaltjes, openen de huid voor de hoog geconcentreerde meso-werkstoffen van ClinicCare ampullen. De werkstoffen worden snel en diep opgenomen. De duizenden prikjes in de huid zorgen er bovendien voor dat de aanmaak van eigen collageen en elastine sterk wordt gestimuleerd.

Bowie Medical B.V. levert nu de krachtige en geheel instelbare Bowie Micro-Needling Pen. Dit is de enige micro-needling pen met medisch CE certificaat.

Het apparaatje werkt met diverse soorten steriele naald-stempel-modules voor eenmalig gebruik. Het Micro-Needling apparaat maakt nauwkeurige instellingen van perforatie-snelheid en naald-diepte tot 2,5 mm mogelijk.

De hoogwaardige meso-ampullen van het merk ClinicCare zijn zeer geschikt voor toepassing met de Micro-Needling Pen. Er zijn ClinicCare ampullen voor huidverjonging, versteviging en huidverjonging en anti-pigmentatie en huidverjonging.

Alle ClinicCare Ampullen bevatten 2% Hyaluronzuur. Ook is er nu de ClinicCare Hair Energy ampul, voor verbetering van het haar kwaliteit en ter voorkoming van haaruitval.

Er is ook de mogelijkheid voor een training/inscholing met de Micro-Needling Pen (al dan niet in combinatie met de producten van  ClinicCare) in het Bowie trainingscentrum.

Vraag om een demonstratie of proefbehandeling en start snel met Micro-Needling!

Comments


Gerelateerde artikelen