Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De beurzen Beauty Salon Dimensions en Beauty Trade special, beide jaarlijkse evenementen in de Jaarbeurs te Utrecht, hebben een nieuw gezicht voor de zakelijke markt. Michiel Nijhuis (36) is eindverantwoordelijk voor de volledige conceptontwikkeling van deze beurzen. Hij vervulde die rol eerder voor verschillende beurstitels in de bouw- en installatiebranche. Nijhuis werkt zeven jaar bij Jaarbeurs, voorheen VNU Exhibitions.

Professionalisering
Annelies Bodifée, die al ruim vijftien jaar de kar trekt voor de beautybeurzen, blijft intensief betrokken bij de organisatie. Zij zal haar kennis en ervaring in de branche volledig aanwenden voor een nauwer contact met alle deelnemende partijen. Bodifée: “Gezien de ontwikkelingen in de markt die vragen om verdere professionalisering, is het goed dat Michiel Nijhuis, een relatieve buitenstaander in deze wereld, met een frisse blik naar de beursconcepten gaat kijken, zodat we klaar zijn voor de toekomst. Ook de samenwerking met het online platform www.beautyspot.nl krijgt zijn volledige aandacht.” 

Focus
Voor de eerstvolgende beautybeurs, Beauty Salon Dimensions, die van 13 tot en met 15 september 2014 plaatsvindt, verwacht Nijhuis nog geen grote veranderingen. “Dat evenement staat al een heel eind op poten. Mijn focus ligt nu vooral op de vertaalslag van de markt naar de twee beurzen in 2015. Wat leeft er binnen het vakgebied, welke ontwikkelingen zijn actueel en hoe kunnen we dat presenteren tijdens beide beautybeurzen? Met de branchekennis van Annelies en mijn ervaring bij andere beurzen willen we nieuwe beursconcepten introduceren met als doel de beurzen zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor zowel bezoekers als exposanten.”

Contact en informatie
Michiel Nijhuis is bereikbaar via michiel.nijhuis@jaarbeurs.nl of telefonisch: 030-2952715. Meer informatie over de beautybeurzen en de beautybranche is te vinden op www.beautysalondimensions.nl, www.beautytradespecial.nl en www.beautyspot.nl.

Comments


Gerelateerde artikelen