Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

We ontkomen er niet aan. Door onze manier van leven krijgen we iedere dag belastende voedingssubstanties en milieu invloeden tot ons, terwijl gezondheid ons meest kostbare bezit is. Daar komt bij dat stress, bewegingstekort en een eenzijdig voedingspatroon hier nog eens een schepje

bovenop doet. Ons lichaam is daardoor maar zeer beperkt in staat schadelijke stoffen op natuurlijke wijze uit het lichaam te verwijderen.Inmiddels laten studies zien dat dit de basis vormt voor allerlei chronische aandoeningen en civilisatieziekten. Het elektrolyse voetenbad van Body Detox kan hier nu hulp bieden, en op weg helpen het kostbaarste bezit te behouden of terug te krijgen.

Hoe werkt de Body Detox

Kent u het verfrissende gevoel tijdens een wandeling na een zomers onweer? Dit verfrissende gevoel, hebben we te

danken aan de reinigende werking van de nieuw gevormde ionen in de lucht die vrijkomen na een onweersbui. Het elektrolyse voetenbad heeft hetzelfde principe. Door elektrolyse wordt het zouthoudende water in hoge mate geïoniseerd. Dit geeft een prikkelend gevoel wat vaak tot in de diepste cellaag wordt waargenomen.

Het geïonisereerde water geeft het lichaam een impuls om schadelijke stoffen uit te leiden. Tegelijkertijd worden de lichaamscellen elektrisch herladen en lichaamsvloeistoffen

gereinigt en geactiveert, waarmee lichaamsprocessen als transport en reiniging worden ondersteund.

 Body Detox elektrolyse voetenbad kan per persoon anders ingesteld worden en is met alle andere therapievormen te combineren.

Het Body-detox elektrolyse voetenbad kost € 2500,- excl. btw.

Incl. opleiding. Geaccrediteerd door de KTNO

Comments


Gerelateerde artikelen