Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Beauty Angel was net als voorgaande jaren ook goudsponsor van hét beauty evenement van het jaar: de Beauty Award! Jij hebt afgelopen zondag ook vast meegekeken naar de spetterende online uitreiking nietwaar? Speciaal voor deze bijzondere editie van de Beauty Award heeft Beauty Angel een hele mooie aanbieding voor schoonheidsspecialisten die op zoek naar een mooie aanvulling op hun bestaande behandelingen. Lees snel verder wat Beauty Angel voor jou kan betekenen. 

Je hebt vast en zeker als eens ‘iets’ over Beauty Angel gehoord of ze op de vakbeurs Beauty Trade Special in Jaarbeurs Utrecht zien staan. Dankzij de innovatieve lichttechnologie van Beauty Angel wordt de huid nieuw leven ingeblazen. Een mooie aanvulling voor in je salon, want jouw klanten hoeven niets te doen. Nou ja, bijna niets, alleen genieten van het licht en relaxen! Kijk maar eens naar het filmpje hieronder…

Hoe werkt Beauty Angel?
Beauty Angel is een innovatieve lichttechnologie die de wens naar een zachte en natuurlijke huidverjonging vervult. De unieke lichtspectra stimuleren de fibroblasten waardoor de lichaamseigen productie van collageen, elastisch en hyaluron wordt gestimuleerd. Tijdens de behandeling zal de doorlaatbaarheid van de huid toenemen. Dit zorgt ervoor dat hoogwaardige cosmetische producten effectief in de huid kunnen doordringen en de werking ervan verbeteren. Een Beauty Angel behandeling is dé perfecte aanvulling op elke schoonheidsbehandeling. Er is niet alleen de Beauty Angel ELT Light Therapy, maar sinds kort ook Beauty Angel skincare met een prachtige herbalpeeling. Een fantastische aanvulling op de Light Therapy.

Speciale Beauty Award-aanbieding
Ben je altijd al benieuwd of nieuwsgierig geweest naar dit vooruitstrevende merk? Wil jij wanneer het jou uitkomt helemaal gratis én bij jou in de salon een behandeling met Beauty Angel ervaren? Stuur een e-mail naar Emily.Coumou@jk-nederland.nl en dan komen ze graag bij je langs om je een heerlijke behandeling te geven. Meer informatie vind je ook op de website: www.beauty-angel.nl.
LET OP: deze aanbieding/sessie is alleen geldig voor eigenaren/eigenaressen van schoonheidssalons, schoonheidsinstituten of spa’s.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen